drum and bass addicted pisze:Jak wolisz euforyczne i energetyczne dzialanie marihuany to pal sative.
sama prawda :) bardzo rzadko udaje mi sie gdzies dorwac cos bardziej sativovego. na ulicy kroluja indikowe upierdalacze fotelowe
dzis spalilem niecale szklo cudownej sativy. psychodela porownywalna do 15mg 2C-E. to ma potencjal ciezkiej psychodelicznej maczanki (nie, to nie byla maczanka :) )
palilem ok. 13, pozniej przespalem sie z uwagi na brak snu w nocy i do teraz mnie lekko trzyma (16:05), jeszcze nawet serce niezle zapieprza i czuje resztki euforii
Z ta roznica, ze po np. Blueberry (indica) mam jednoczesnie zamkniete oczy i nie podnosze sie z kanapy
albo of drechow kupujecie, to nic dziwnego, bo oni tylko chca sie upierdolic.
Co do efektu stone to ja myslalem bardziej o zamule i dziurze w glowie, stanie, w ktorym jestes niezdolny do jakichkollwiek interakcji, nie chce Ci sie gadac itd.
Jesli to, co opisalem powyzej to wg Was stone, to po co chcecie sie tego pozbywac? :P
pan jozek pisze:Ta roślinka jest trująca, założyciel tematu jest żołnierzem Bronisława K. i ma on na celu wytrucie hyperreala. Won na swoje bagna.
dawka czyni truciznę
A Efekt Stone u mnie nie występuje od kiedy rzuciłem mieszanki i zacząłem palić tylko mj więc jest spoko
Nie widzę najmniejszego sensu palenia tego często.
Niestety sativy kwitną sporo dłużej od indyjek, przez co czas, ilośći i koszt ich produkcji jest mniej opłacalny dla producentów 99% syfu,
który kupić można na osiedlach.
dawka czyni truciznę
Praktycznie każdy związek może być jednocześnie lekarstwem jak i trutą, taka jest prawda.
Szkoda tylko, że większość społeczeństwa tego nie rozumie ; )
Jak powiedział kiedyś Korwin-Mikke:
Większość to idioci, dlatego demokracja nie ma prawa bytu.
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.