Fenyloetyloaminy z przyłączonym farmakoforem N-benzylowym.
Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 987 / 8 / 0
Dokładnie - nie ryzykuję. W takim razie idzie 1 mg pod dziąsło. Czy nie będzie to za duża dawka. Mniej więcej do jakiej dawki 2C-E można się odwołać. Oczywiście o ile można.

Pozdrawiam.
Uwaga! Użytkownik greenwave nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 987 / 8 / 0
Pomóżcie bo niedługo zapodaje.
Uwaga! Użytkownik greenwave nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3129 / 26 / 0
Prędzej można to porównać do średniej mocy kwasa, tak jak zrobił to opak.
High, how are you?
  • 987 / 8 / 0
Przed chwilą zarzuciłem dwa kartony 25D-NBOMe pod język.
  • 3129 / 26 / 0
Yyy, dzięki za info? :D

Miłej podróży i koniecznie się potem pochwal, jak było :)
High, how are you?
  • 1876 / 23 / 0
Ja jednak wole pod dziaslo zdecydowanie jest mocniej chyba ze poprostu na tych Carbonach bylem tak wyjebany ze mnie tak pozamiataly (w tym wypadku mowa o 25C-NBOMe)
  • 987 / 8 / 0
Ale jajca. Efekty identyczne jak po kwasie :)

Rozkręca się jeszcze konkretniej...

Jest niesamowicie. Coś potężnego! Dwie Shivy (po 120 mcg) to jakieś 60% tego co potrafi 25D-NBOMe.

Wszystko się rusza. Wszystko żyje!
  • 3129 / 26 / 0
Poproszę jeszcze o info, jak z odbiorem muzyki i co z ciałem - dałoby radę tańczyć? Pytam o to chyba n-ty raz, w końcu sam będę musiał sprawdzić, już niebawem :D
High, how are you?
  • 987 / 8 / 0
Jestem jakby w innym wymiarze. Przesadzona dawka. Nie mogę nad tym zapanować. Dla mnie stanowczo za dużo ten 1 mg...
Ostatnio zmieniony 16 listopada 2010 przez greenwave, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1876 / 23 / 0
Teraz juz jestem pewien ze tolerancje mialem spora :, dzieki green za raport !
ODPOWIEDZ
Newsy
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami

Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.

15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii

Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.