I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Jedyne co okazało się prawdą szokującą dla mnie z ksiazki christiane f. to to jak w niej bylo opisane, że jeden ćpun drugiego poniża zeby dowartosciować swoje marne ego, żeby zmieszać z błotem drugiego tylko po to aby siebie samego podbudować, że jeszcze nie jest sie tak skonczonym cpunem. cos takiego juz zauwazylam. Nie lubie jak ktos kogos wyzywa od skonczonych narkusów tylko po co aby sobie udowodnic ze jeszcze nie jest sie takim strasznym dnem
joy2121 pisze:.. każdy ćpun jest samotnym człowiekiem, zostaje tylko nałóg i Ty..nie afiszuję się, poruszył mnie jedynie fakt, że każdy uzależniony z czasem staję się samotną jednostką, przerażający fakt...
To jest taki przerażający fakt? Mnie bardziej przeraża to, jak pusta jesteś, jak puste jest Twoje życie i na jaki deficyt uwagi cierpisz, skoro wklejasz swój pamiętnik na nowo poznanym forum dla ćpunów, w dodatku NIE MAJĄC NIC DO POWIEDZENIA.
Zajmij się sobą i się rozwiń, wtedy ludzie sami zwrócą na Ciebie uwagę. Nie będziesz musiała uciekać do tak prymitywnych środków. Nie jesteś jakaś wyjątkowa, wielu ćpunów lubi się nad sobą użalać i nie ma nic do powiedzenia.
:huh:
Nie warto. Bardzo słabe te jej książki.
joy2121 pisze:.. każdy ćpun jest samotnym człowiekiem, zostaje tylko nałóg i Ty..nie afiszuję się, poruszył mnie jedynie fakt, że każdy uzależniony z czasem staję się samotną jednostką, przerażający fakt...
x = x
Silje pisze:poza tym autorka chyba nigdy nie cpała bo napisala że dziecku po blancie haluny sie pokazały i jakis motyw ze jest widzi zyrafe i chce miec tak samo dluga szyje jak ona i sie wiesza.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa
Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.