Więc poświęćmy chwilę na tym olejku.
Od może 2-3tyg zajmuję się produkcją tego oto olejku.
Robię go z liści (nie z topów, choć wiem że można i tak).
Olejek ten jest mocniejszy od jakiegokolwiek palenia jakie miałem(dziwi mnie to bo podobno z liści jest słaby) 1lufka specyfiku-20pln, schodzi gładko.
Lecz mam zastrzeżenia do produkcjii z nabitej rury (15cm x 0,75') nabitej zmielonym liściem wychodzi 1 własnie dzidka palenia.
Czy można jakoś lepiej to zrobić.
Zainteresowanych zapraszam do dyskusjii.
Zaznaczam że jeszcze nie robiłem nigdy olejku ale zbieram info póki co :-D
Co do palenia, nie wyobrażam sobie palenia olejku z lufki :huh:
Jak już to bongo, troche zieleni do cybana i na wierzch kropelke olejku, albo sitko metalowe i na nie kropelke.
Ze szkła typu żarówka też dobrze paruje. Widziałem jeszcze specjalne kopuły do palenia olejku ale one już troche drogie są bo są zajebiste http://i719.photobucket.com/albums/ww19 ... C_0026.jpg
Co do ilosci któa wychodzi Ci z lisci to nic wiecej nie zrobisz, nie ma w tym tyle THC co w pąkach
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.