Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
opak pisze: Spokojnie mozna tez ladowac pod napletka ;P Sprawdzone na koledze hehe :wall:
i trzepie mocniej?
P.S.
Wytrzymanie 20 minut bez przełykania śliny jest łatwiejsze niż się wydaje
370mg najpewniej bardzo mocno przekracza dawkę śmiertelną i wszelkie granice dobrego smaku ;-) przyp. BS
fistaszek pisze:Miałem okazje spożyć 370mcg (mg-wtf?;) 25C i troszkę się zawiodłem bo liczyłem na mocne doznania, a było delikatnie. Przy takiej dawce zauważyłem wyostrzone kolory i słuch(?), prawie cały czas uśmiechnięty ryj i ciekawe rozkminki. Wydaje mi się że w takich ilościach świetnie by to się nadawało na wyjście do pubu ze znajomymi bo aż chce się rozmawiać. Mimo że liczyłem na coś innego to i tak było przyjemnie. Lecz fanom mocnych doznań raczej się to nie spodoba, no chyba że w większych dawkach. Wydaje mi się że te 370mg jest w sam raz na początek;*
P.S.
Wytrzymanie 20 minut bez przełykania śliny jest łatwiejsze niż się wydaje
370mg najpewniej bardzo mocno przekracza dawkę śmiertelną i wszelkie granice dobrego smaku ;-) przyp. BS
Bo teraz pol hoffmana to pewnie jakies 40ug, kiedys z 200ug
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!
Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych
Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.