Fenyloetyloaminy z przyłączonym farmakoforem N-benzylowym.
Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2879 / 100 / 0
25D-NBOMe
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
[ external image ]
N-(2-metoksybenzylo)-1-(2,5-dimetoksy-4-metylofenylo)-2-aminoetan

Jest szansa znaleźć w necie jakies try po 25d-NBOMe ? Bo nic nie znalazłem
Ostatnio zmieniony 25 lutego 2012 przez surveilled, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: dodano strukturę i nazwę systematyczną
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 1876 / 23 / 0
No troszke info jest ale o 25D-NBOMe jedyna wzmianka ze jest mniej aktywne niz wymienione , najwyzej zaczne od 500-750 mcg i zobaczymy co z tego wyjdzie , opalony chlopaczyno nie wiesz moze czy te nbomowe wersje dzialaja podobnie do 2Cx , czy to całkowita nowa jakość doznań? , jeśli tak to 25D będzie czymś naprawde rewelacyjnym
  • 585 / 52 / 0
Ten koleś od postu na bl, ma sporą wiedzę w tym temacie i innych egzotycznych rzeczy (widać Rosja też swoje potrafi w świecie RC, albo praktyki w KGB lol)), opisywał kilka razy przypadkowe przedawkowanie bodajże 25C-NBOMe w dawkach 1-2mg. Widziałem w necie info że były jakieś TR po rosyjsku dotyczące tej grupy związków, ale nie są już publicznie dostępne. Jeśli ktośwłada rosyjskim może poszukać tu hyperlab.info

A co do tematu to o 25D nadal wiadomo tylko tyle ze jest słabsze niż np C, B, czy I, precyzyjne dawkowanie :-p zostaje eksperymentalnie sprawdzić /
  • 585 / 52 / 0
Qlimax 89 pisze:
Chyba że ktoś mając proszek/kryształki odważył by sie sypać na oko %-D Nie każdy ma lub nie każdego stac na tak wrażliwą wage...
Nie widziałem nigdzie żeby były dostępne i w ogóle istniały, wagi umożliwiające ważenie ilości poniżej 1mg

Ten brak fizycznych dolegliwości na wejściu zachęca mnie do spróbowania, bo wszystkie 2c-x i DOx, praktycznie przekreśliłem za te efekty, może z paroma wyjątkami, których body load nie miażdżył mnie, a samo działanie było zajebiste
  • 528 / 4 / 0
Re: 25C-NBOMe
Nieprzeczytany post autor: l s »
baltazargabka pisze:
Nie widziałem nigdzie żeby były dostępne i w ogóle istniały, wagi umożliwiające ważenie ilości poniżej 1mg
To ze Ty nie widziales, nie znaczy ze takich nie ma ;)
http://www.sartorius-mechatronics.com/P ... 4ezi3.html
  • 125 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Zadi »
LOLZOR wagi z dokładnością odczytu 100ng !! Ciekawe co dalej, będziemy produkować wagi które będą liczyć ilość atomów w próbce z dokładnością do 0.1 atoma %-D

To 25C-NBOMe trochę mi DOI przypomina, przynajmniej w dawce 3.5mg którą zażyłem, z tego co wynika z opisów.
Ostatnio zmieniony 31 października 2010 przez Zadi, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 3127 / 27 / 0
Nieprzeczytany post autor: chusajn »
3.5mg 25c czy DOI? Domyślam się, że DOI, bo 3.5mg 25c wysłałoby Cię pewnie na toksykologię %-D

Jak dla mnie to te substancje nie mają żadnych punktów wspólnych (również bazując na opisach).
High, how are you?
  • 585 / 52 / 0
Chyba inaczej spożytkował bym 20tyś euro niż wydanie ich na wagę :-P
  • 1876 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: opak »
Chsn on raczej mial na mysli ze opis przypomina mu efekty po 3,5 mg DOI :)
Poki co odzyskalem substancje z kartona i jutro komus dam na test do sniffowania , zobaczymy o ile silniejsze sa efekty :)
  • 1876 / 23 / 0
Wiec tak dzis zakonczylem badania nad 25D-NBOMe , teraz gdy mam doswiadczenie z ta grupa zwiazkow moge wysunac pewne podbienstwa , pierwsze co zauwazylem to lekkosc z jaka sie laduja te substancje , zero fenetylaminowego strucia , bardzo przyjemne przejrzyste dzialanie , czas dzialania w wypadku 25C-NBOMe i 25D-NBOMe zemyka sie w ok 10 h , peak trwa jakies 4-5 h , czas ladowania w wypadku 25D-NBOMe zauwazylem ze jest ciut dluzszy do pelni efektow trzeba odczekac do 2.5 h przy 25C-NBOMe pelnie efektow odczulem po 1,5 h ,
Teraz przechodzac do krotkiego opisu dzialania 25D-NBOMe zdecydowanie jest to jedna z glebszych fenetylamin czuc dosc silne oddzialowywanie na psychike , dawakowanie jest ciut wieksze dla tej substancji osobiscie przyjelismy po 1.5 mg ale doliczjac nasza tolerancje sprzed 2-3 dni mozna sie spodziewac ze efekty powinny byc odpowiednie dla dawki-750mcg-1mg , dzialanie troszke przypomina DOM (byc moze dlatego ze DOM to tak jakby daleka kuzynka 25D-NBOMe) lecz bez klasycznego mindfucku , umysl pozostaje dosc trzezwy , brak silnych OEV ,
caly trip na ogol bardzo kolorowy , dominuja barwy ciemniejsze fiolet,pomarancz przy 25C-NBOMe dominowaly bardziej cieple barwy jak róż , czerwien , wspaniala euforian ,ogolnie duzo smiechu , swietne samopoczucie
Mysle ze niedoswiadczony uzytkownik mialby problem to od rozroznienia z LSD ( mam na mysli srednie dawki LSD)
Porownujac krotko dzialanie , wnioskuje ze 25C-NBOMe polubia uzytkownicy lzejszych psychodelikow , stan najbblizej porownac do takich rzeczy jak MDMA/2C-B , przy 25D czuc jednak dosc silniejsze oddzialywanie na psychike ,o ile jeszcze 25C-NBOMe ma dosc wspolnych cech z 2C-C , tej 2 substancji juz blizej do DOM niz 2C-D . zauwazylem jeszcze ze najlepsza metoda spozycia to albo odparowanie substancji z kartona i przeniesienie jej na jakis proch ktory pozniej mozna wciagnac lub branie typowo pod dziąsło wtedy nie ma ubytków substacnji wraz z polknieta slina , Cos czuje ze niedlugo w Polsce pojawi sie wieksza ilosc tej substancji :)
wybaczcie troszke za bledy stylistyczne ale piszac ten post jestem przy 5 piwie ;) Pozdrawiam wszystkich badaczy :)
Jesli cos mi sie jeszcze przypomni to napisze:)
Mam wrazenie ze wlasnie nadchodzi nowa era psychodelikow :>
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków

Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.