Tak zawdzięczam temu forum poznania bardzo ciekawych substancji, które do dziś zażywam, lecz w większych odstępach czasowych, niż jak to było na początku mojej hajpowej kariery :cheesy:
Oszołomił mnie fakt, że mogę w aptece , za tanioche kupić takie fajne smakołyki. Stałem się jej stałym klientem. Łatwo też znalazłem namiar na mojego pierwszego kwasa , bromoważki i hulaj dusza, piekła nie ma. Rok czasu wyjęty z życia. Z domu wychodziłem tylko do listonosza i do apteki ;]
Hypciol
Tak poza tym to Internet co najwyżej pomógł mi nie zrobić sobie większej krzywdy. Z jednej strony sam poszukiwałem nowych doznań i bez odpowiedniej ilości informacji mógłbym popełnić jakieś głupstwo. Narkotyki poznałem innymi drogami, niż przez Internet, więc jeżeli za coś byłby on odpowiedzialny, to nie za moje rozćpanie, a za rozsądniejsze i zdrowsze podejście do tematu. Chociaż faktem jest, że Internet czyni substancje łatwiej dostępnymi (i więcej można spróbować) to też jest mniejsza potrzeba wchodzenia w kontakty z typami spod ciemnej gwiazdy.
Wczesniej ćpanie to było takie byle się tylko czymś napizgać, a teraz pokochałam deksa i dla mnie to coś więcej niż tylko ćpanie
Od kiedy zacząłem czytać spróbowałem DXM który nie przypadł mi do gustu, ważki za którą bardzo dziękuję bo dzięki niej przeżyłem wiele niesamowitych wręcz "widzeń".salvię spróbowałem tylko raz po którym rośliny się do mnie uśmiechały(miały ludzkie twarze) i "kazały gdzieś iść" a nie lubię być do czegoś przymuszany,dopalaczy ale tylko parę stwierdziłem że zjazd nie warty ceny no i co najgorsze przez hipka poznałem najgorszą bo wpierdalajacą kodeinę z antka najgorsza bo w huj pieniędzy na nią wydaję i niby jest fajnie nic mi nie jest ale jak się zażywa bardzo często to pewno jakieś konsekwencje zażywania prędzej czy później się pojawią poza tym czuję sie niedosyt i jeśli nie "rzucę" to z kolei mogę się wpieprzyć na wyższy level czyli tramal itp.itd. Aha no i zapomniałbym o benzo ale to włąsciwie pierwszy raz spróbowałem estazolamu dzięki babci bo dała mi na sen,ale na hipku dowiedziałem się że są też inne i spróbowałem paru innych.
Podsumowując Hipek bardzo mocno przyczynił się do moich eksperymentów z dragami gdyby nie on zapewne znałbym tylko te "uliczne"
lse292 pisze: DZIEKUJE!
Sam zawsze kiedyś żarłem jakąś nowa- nieznaną substancję, zawsze ale to zawsze najpierw czytałem o niej na naszym forum.
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.