Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Zablokowany
  • 0 / 1 / 0
Jak szukać?
Nieprzeczytany post autor: b2752966 »
Tak, wiem, ten temat wygląda co najmniej podejrzanie. Nieważne, ja chcę się po prostu dowiedzieć.

Powiedzmy, że przeniosłem się do nowego, dużego miasta. Jak mogę sobie załatwić "dojścia", czy kontakty? Nie mam znajomych, którzy w tym siedzą, każdego na ulicy nie będę pytał. Zupełnie nie wiem, od czego/kogo zacząć, raczej nie pójdę na dworzec i nie będę pytał gości, którzy wydają się być dilerami...

Zależy mi na odpowiedzi, nie znalazłem nic w tym stylu na forum.

I proszę, nie zabijcie mnie przez to pytanie...
Uwaga! Użytkownik b2752966 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 73 / / 0
Bez znajomych będzie ciężko.
Wątpię żebyś dostał odpowiedź na to pytanie – zwłaszcza że to Twój pierwszy post :huh:
Jam jest suerte. Szczęście. Can you help me occupy my brain? %-D odpowiedzią na wszystkie pytania
  • 883 / 10 / 0
Re: Jak szukać?
Nieprzeczytany post autor: Elwis »
Ja zawsze jak jestem w nowym miejscu zaczynam od komisariatu policji. Przecież wiadomo, że pan aspirant lubi sobie przysmarzyć. xD Jak pan aspirant nie ma to idę do szkoły. %-D
Ostatnio zmieniony 29 października 2010 przez Elwis, łącznie zmieniany 1 raz.
Zdecydowanie odradzam Ci ćpanie.
x = x
  • 1167 / 13 / 0
Popytaj kolegów w klasie. Jak oni ci nie powiedzą to nikt ci nie powie :)
  • 705 / 16 / 0
"b2752966" - taki był numer seryjny odznaki policyjnej mojego dzielnicowego który około miesiąca temu dostał przeniesienie do innego miasta.
Nie pytajcie skąd wiem :gun:

A tak poważnie kolego, kto pyta nie błądzi. Zapytałeś nas tutaj, mimo iż się nie znamy. Możesz zaczepić jakiegoś młodzika w tym twoim nowym mieście, przedstawić mu sytuację, nóż widelec upolujesz jakieś dojście.
Ostatnio zmieniony 29 października 2010 przez Bakoosiowy, łącznie zmieniany 1 raz.
Ryyyyyyyba!
  • 1167 / 13 / 0
"b2752966" czy to przypadek? :)
  • 3854 / 312 / 0
Idź na dworzec, do takiego chudego pana. On ma hasz w płynie, nagrzejecie się razem.
  • 0 / 1 / 0
Po pierwsze: zapytałem tu, bo chcę zachować jakieś pozory anonimowości, stąd też i mój login (wygenerowałem losowy ciąg znaków).

Po drugie, nie jestem z policji, czy jakiejkolwiek organizacji, która zwalcza narkotyki, ale i tak nikt w to nie uwierzy. I nie jestem na tyle głupi, żeby liczyć, że ktoś mi poda adres, pod który mam się zgłosić, żeby coś znaleźć. Po prostu nie mam doświadczenia w szukaniu kogoś, kto ma towar, bo wcześniej zwyczajnie ktoś znajomy coś miał i nie musiałem się niczym martwić. Policja i podobne organizacje raczej mają swoje metody (a zwłaszcza - wiedzę), jak kogoś takiego znaleźć, ja natomiast takiej wiedzy potrzebuję.

Czytałem na tym forum, że zdarza się (a pewnie jest tak najczęściej), że się umawiam z dilerem i do niego wpadam o umówionym czasie (ew. on do mnie, ew. spotykamy się gdzieś indziej). Domyślam się, że miło jest mieć takiego "znajomego", piszę, bo nie wiem, jak go szukać. A może towar zdobywa się jeszcze inaczej (no, pomijam jakieś sprowadzanie z innego kraju i hodowlę).

Całe to tłumaczenie nie ma w zasadzie większego sensu, bo jak wspomniałem, pewnie nikt w to nie uwierzy (w zasadzie to sam też bym nie uwierzył, w tym kraju dzieją się różne rzeczy...). Jednak mam wciąż złudną nadzieję, że znajdzie się osoba, która da mi jakąś radę.

Dziękuję z góry.
Uwaga! Użytkownik b2752966 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1558 / 18 / 0
najpiew musisz sie powozic panie dzielnicowy jakies 2-3 miesiace, jak ludnosc nowego miasta do ktorego cie przeniesli uzna ze jestes ziomkiem, to sami zapewnia ci dojscia-jak nie, bedziesz stracona, bjacz!
  • 0 / 1 / 0
Blefujesz pisze:
najpiew musisz sie powozic panie dzielnicowy jakies 2-3 miesiace, jak ludnosc nowego miasta do ktorego cie przeniesli uzna ze jestes ziomkiem, to sami zapewnia ci dojscia-jak nie, bedziesz stracona, bjacz!
O czymś takim myślałem, ale rzecz w tym, że obracam się z ludźmi, którzy sami nie mają dojść (albo się nie przyznają, ale nie wydaje mi się). Nie ma tak, że spotkam handlarza gdzieś w parku/na dworcu/etc.? Tzn. myślę, że jest to możliwe (tylko niestety chyba zawodzi wtedy jakość...), ale po prostu nie umiem szukać. Jakieś najpopularniejsze godziny, miejsca?
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.