Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2775 / 39 / 0
śpiący pisze:
zatem jest nas dwóch
ja też zauważyłem ten efekt. Tolerancja krzyżowa w tym momencie może wynikać zarówno z uszkodzenia neuronów (np. dopaminergicznych), zniszczenia receptorów lub ich wyłączenia. Tylko ten ostatni proces jest odwracalny, lecz powrót do parametrów wyjściowych może zająć nawet kilka lat - warunkiem tego jest oczywiście abstynencja %-D

Wydzielono z 4-fluoroamfetamina
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1450 / 18 / 0
BrightestStar pisze:
śpiący pisze:
zatem jest nas dwóch
ja też zauważyłem ten efekt. Tolerancja krzyżowa w tym momencie może wynikać zarówno z uszkodzenia neuronów (np. dopaminergicznych), zniszczenia receptorów lub ich wyłączenia. Tylko ten ostatni proces jest odwracalny, lecz powrót do parametrów wyjściowych może zająć nawet kilka lat - warunkiem tego jest oczywiście abstynencja %-D

tak, ale nawet po ostrym 1-2 miechowym ćpaniu mefa czy innego b-k receptory dopaminowe czy serotoniny na pewno nie zostały tak rozjebane, że żaden proch nie podziała na Was. ^_^
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
  • 2775 / 39 / 0
Nikt nie pisze tu o całkowitym uniewrażliwieniu tylko o tolerancji krzyżowej. Tolerancja to konieczność podniesienia dawki.
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 481 / 5 / 0
C9H13N pisze:
BrightestStar pisze:
śpiący pisze:
zatem jest nas dwóch

tak, ale nawet po ostrym 1-2 miechowym ćpaniu mefa czy innego b-k receptory dopaminowe czy serotoniny na pewno nie zostały tak rozjebane, że żaden proch nie podziała na Was. ^_^
a po rocznym ostrym napierdalaniu mefedronu ? ja mam za sobą roczny ciąg %-D
  • 2775 / 39 / 0
Nie musisz cytować tego co jest bezpośrednio nad Twoim postem. Co do tematu- po rocznym używaniu mefedronu w takich ilościch Twój mózg może być już fizycznie uszkodzony (pewnie jest) i po kolejnym roku używania stymulantów w taki sposób dolegliwości nasilą się znacznie, nawet jeżeli są niewidoczne teraz. Co do tego, że Cię nie kopie- masz zniszczony układ dopaminergiczny (taki mój strzał). Nie ma już praktycznie większości neuronów odpowiedzialnych za produkcję dopaminy, więc efekty narkotyków wpływających na jej poziom są znacznie słabsze. Wymaga to podawania coraz większych dawek narkotyków, a co za tym idzie kolejne i mocniejsze zniszczenia układu nerwowego
  • 834 / 11 / 0
Bardzo dobrze napisane. Przecież oczywistym było i jest, że efekty tak silne jak mefedronu nie poprawiają połączeń w mózgu i nie przyczyniają się do poprawy gospodarki neuroprzekaźników. Macie, co chcieliście. Jeszcze trochę, to od ludzi będziecie uciekać, a nawiązanie z kimś kontaktu będzie jak wspinaczka na K2 :D
  • 102 / 7 / 0
ciagniecie kazdej substancji w ciagu to bezsens. szczytem bezsensu jest naduzywanie subst tak intensywnie dzialajacej na uklad dopaminergiczny jak 4mmc.
  • 1450 / 18 / 0
to mefiusz nie wpływał na serotoninę bardziej?
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
  • 481 / 5 / 0
Reez pisze:
Bardzo dobrze napisane. Przecież oczywistym było i jest, że efekty tak silne jak mefedronu nie poprawiają połączeń w mózgu i nie przyczyniają się do poprawy gospodarki neuroprzekaźników. Macie, co chcieliście. Jeszcze trochę, to od ludzi będziecie uciekać, a nawiązanie z kimś kontaktu będzie jak wspinaczka na K2 :D
trochę w sumie tak jest :-D niedogaduję się z ludźmi,ostatnio to wogóle nie wiem co oni wszyscy ode mnie chcą i udaję że ich słucham a tak naprawdę to myśle w pracy tylko o hajsie który zarobie,co sobie kupie i ile przećpam %-D
Ostatnio zmieniony 28 października 2010 przez śpiący, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2428 / 90 / 0
Występuje jakaś tolerancja krzyżowa między DOC a 4-MEC albo metedronem ?
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Kurier Uber Eats myślał, że wiezie burrito. W środku była marihuana

Wyobraź sobie, że realizujesz zwykłe zamówienie jako kurier. Odbierasz paczkę z jedzeniem i ruszasz w drogę. Nagle czujesz dziwny, bardzo intensywny zapach marihuany. Dokładnie to spotkało kuriera Uber Eats w New Jersey, który zamiast meksykańskiego przysmaku, nieświadomie transportował zioło.

Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.

W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.