Przetestowałam.
Działanie w miarę ok, szkoda że na 1 tabletkę przypada tylko 10 mg kody... Mogli wrzucić już te 15mg.... Porobiło dobrze (rozgrzało i zabiło skręta) powiem więcej - te tabletki są smaczne :nuts: :cheesy:
Z innej beczki- ma ktoś pomysł dlaczego tak może być? Receptory powinny już być wyrobione, brałem kode w różnych dawkach juz z 10 razy, ani razu nie porobiło mnie tak, że bym był rozjebany z przyjemności. Troche się zawiodłem, zwłaszcza, że ważę ledwo 60 kg
Chyba będzie szkoda tego tymolu... Ale z drugiej strony - zapach z ust po Neo .... Na dłuższą mete robi się irytujący, dodatkowo mam wrażenie, że czuć mnie ziołami z kilku metrów).
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).