Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
lepiej oddzielnie (z wiekszymi dawkami nie probowałem :) )
działać będzie napewno fajnie czy tka czy tak ;)
..i gdzie można w Warszawie kupić lufkę do waporyzowania? mam elektryczny waporyzer, ale to chyba za duże urządzenie do takiej zabawy.. (?)
[scalono posty - PcP]
próbowałem, próbowałem i w końcu się udało. Jedyny sposób który na mnie działa, to po prostu wsypanie proszku do samarki wypełnionej jakimś legalnym chwastem. Wstrząśnij przed użyciem. :finger: :kotz: proszek ładnie się przykleja do roślinki i nic, nie zostaje na dnie.
Sprawdziłem prawie wszystkie opisane tu metody oprócz nasączania koniczyny roztworem.
ale, wkładałem to do waporyzera elektrycznego i dałem max temp - na początku poszedł dymek, a poźniej lepka maź która nie chce odparować.. mam wrażenie jakby temperatura była zbyt mała, a naprawdę jest spora.. spróbuję sposobu z folią, ale jestem sceptyczny, no bo waporyzer, powinien chyba dać lepszy efekt.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.