Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
Debile nie wpierdalajcie opio, chyba że jestescie tak chujowo słabymi ogniwami społeczenstwa to w sumie dobrze, selekcja naturalna widać w przyrodzie działa :)
jakieś pojęcie chyba mam ,tolerancje da się zbić bardzo szybko wystarczy się odtruć i na pewno spadnie o 80 procent
inną zaś sprawą jest że bardzo szybko powraca. pozdrawiam !
d2 pisze:Może i po baaardzo długim czasie da rade wyzerować tolerke, ale i tak nie będzie klepało tak samo fajnie jak na początku - brak elementu zaskoczenia.
Aha, od dłuższego czasu spożywam razem z MgB6, a na pół godziny przed piję szklankę citroseptu.
W związku z czym racją jest stwierdzenie, że element zaskoczenia odgrywa tutaj niezwykłą rolę, to jest coś, czego już nigdy nie poczujesz (chyba że ktoś z zaskoczenia przypierdoli Ci kody xd).
gryziomor pisze: ale to nie to co pierwsze kilka strzałów.
Ja tam zauważyłem, że zawsze tak jest, jak zaczynałem ćpać stymulanty to w ogóle magia, cud miód orzeszki.
Później jest ten paradoks gdzie chce się ćpać ale nie można się zaspokoić, bo zawsze przecież mogło być lepiej! i więcej, i więcej, i więcej.
Potem kończymy kompletnie zajebani, jak było ? no jak ? no zajebiście, ale nawet nie porównuje do pierwszego razu...
Z opio działa ten sam schemat. Przynajmniej z kodą i trampkiem bo tylko te opio brałem na tyle często by ten efekt zaobserwować.
Chyba tylko psychodeliki potrafią zawsze zaskoczyć, a na pewno przez dłuższy czas niż inne dragi.
ooo pisze:czlowieku 150mg kody to nie jest tolerancja sa tacy co zaczynaja od 300mg
Strzały jako zażycia, zazwyczaj rozpuszczam kryształy w wodzie i pije.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.