Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
C9H13N pisze:ale między b-k a fenyloetyloaminami nie zachodzi tolerancja krzyżowa, prawda? :-)BrightestStar pisze:Beta- ketony to pochodne fenyloetyloaminy, tak więc coś w Twoim stwierdzeniu mi nie pasuje do końca ;-)
śpiący pisze:to jak wytłumaczyć fakt że mój ziomek zajebał kreska i zapierdalał całą noc a ja wywąchałem sztuke i poszedłem rano spać ? słabe działanie i brak zejścia,a towar zdaniem koleżki mocny,
pilleater pisze:Senny@ mnie przez zabawy z mefedronem, szatańskim wynalazkiem, też feta nie chce klepać jak należy. Jakaś stała tolerka czy chuj wie co, przynajmniej mam motywancję żeby nie robić odkurzacza z nosa :)
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.
Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12
Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.