Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
Piszcie tytuły piosenek, albo dawajcie linki do nutek które dobrze współgrają z metkatową fazą.
Porządane szczególnie szybkie utwory typu: trance, electro, house, ambient itp. Inne gatunki także miło widziane byle były zsynchronizowane ze skoconym mózgiem
Ja zacznę, na początek melodyjny trance z dobrym wokalem:
http://krzychuw88.wrzuta.pl/audio/8raT1 ... an_t_sleep
http://wrc46.wrzuta.pl/audio/7PgAFvNejw ... _the_world
Pozdro i nie róbcie off-topu ;-)
EMP pisze:Jako że w dziale "kodeina" istnieje podobny wątek, postanowiłem założyć podobny tutaj,
Moim zdaniem muzyka euforyczna pasuje . A taki temat już jest :-p
Who am I to disagree?
Travel the world and the seven seas
Everybody's looking for something
2:06 to jest kurwa power na kazdym stymulancie. Standard na mojej playlisciem, idealnie oddaje klimat stymulantow. Puszczenie tego nagranie na trzezwo powoduje u mnie natychmiastowe cisnienie hahah
Moim zdaniem muzyka euforyczna pasuje . A taki temat już jest
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Wolne Konopie w Komendzie Głównej Policji. Policjanci też widzą absurdy obecnego prawa
Ibogaina a uzależnienie od ketaminy: co pokazał jeden opis przypadku
Recenzowany opis przypadku opublikowany w „Frontiers in Psychiatry” opisuje 30-letniego mężczyznę, u którego po podaniu ibogainy ustąpił jednoczesny głód ketaminy, kokainy i alkoholu, a abstynencja utrzymała się przez 17 miesięcy. To relacja o jednym pacjencie (n=1), a nie badanie kliniczne — i właśnie od tego ograniczenia trzeba zacząć, żeby dobrze zrozumieć, co ta praca wnosi, a czego nie rozstrzyga.
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!
Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.
Marihuana w Szwecji — jedno z najostrzejszych praw w Europie
Szwecja karze nie tylko posiadanie marihuany, ale samo bycie pod jej wpływem — to rzadkość na tle reszty Europy. Od ponad trzydziestu lat policja może zlecić test na miejscu przy samym podejrzeniu, a dostęp do konopi medycznych pozostaje w praktyce symboliczny.