4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2775 / 39 / 0
Sobolthc pisze:
tolerka się zmniejsza
Użytkownicy mefedronu zauważyli tendencję wzrostową...
Sobolthc pisze:
powiedz co kurwa nie tyra
Wszystko potrafi przetyrać ;)
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 327 / 3 / 0
Zwiększyli tolerke... <wow> dobra tego nie komentuje bo możliwe ale po sobie wiem że pierwsze razy z mefem nie równały się już ostatnim, w sumie dawki coraz większe dawałem zawsze ;)
  • 2775 / 39 / 0
Zwiększanie się tolerancji powoduje konieczność zwiększenia dawki dla uzyskania satysfakcjonujących efektów...
Sobolthc pisze:
tego nie komentuje
Pomyśl zanim napiszesz, bo też nie chcę komentować
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 45 / / 0
egzakli , niszczy wszytko, komicznie
Uwaga! Użytkownik madds nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 327 / 3 / 0
Dobra czaje już pomyłka ale kurwa daj na chill bo faza dobra i jest nie ogar. I nie pierdol że nie chce Ci się komentować bo pewnie porobiony jesteś i tak skomentujesz %-D ;)
  • 2775 / 39 / 0
Nie skomentuję bo jestem trzeźwy %-D EOT
  • 327 / 3 / 0
To nie dobrze trzeba to naprawić! ;)
  • 1179 / 9 / 0
A poczęstujesz? To i ja się chętnie do rozmowy włączę %-D
  • 410 / 8 / 0
miesiąc i jakieś 2tyg. bez mefa, wcześniej napierdalanie co tydzień przez jakieś 8 miesięcy i jak na razie bez ciśnień... nie spodziewałem się, że tak będzie :-) walcie to dalej i wpierdalajcie się jeszcze bardziej w to gówno ^_^
  • 327 / 3 / 0
gzyp proste że Cie poczęstuje ale jedynie białkiem :D Lepiej zrzućmy się na ten modyfikowany mef %-D
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.