Więcej informacji: Salvia Divinorum w Narkopedii [H]yperreala
But theres no rain
This kind of Thunder
Breaks walls and window pane."
The Prodigy - Thunder
Nowy e-mail, wiadomości wysłane przed czerwcem stracone. Jak coś pisać jeszcze raz.
http://www.rainymood.com/
Pół godziny deszczu w wysokiej jakości. Bardzo uspokaja.
maciek212 pisze:Śmiała się ze mnie i mówiła, że nigdy nie wrócę do normalnego świata. Nigdy w życiu tak się niczego nie przestraszyłem, chociaż mam już pewne doświadczenia z psychodelikami.
ot: tych wypocin u samej góry nie da sie czytać - jak nie jesteś maso nie dojedziesz do końca ;-)
wychodzi na to zawsze pojawia się jakaś forma lęku (myślę że przede wszystkim obawa przed "nowym" - nie wiesz jak reagować - nigdy nie zmieniał sie sposób w jaki Twoje zmysły odbierają świat. albo czas. trzeba włączyć logike, bo na początku logika umyka :-) . Takie niedorozwinięte haiku. :-D sory za offtop...
przezwyciężenie takiego lęku nie jest trudne, ale sytuacja jest fest zaskakująca FEST (znaczy bardzo gorole) - w końcu przestajemy kontrolować zmysły. zostaje nam świadomość. ŻENJAL!
jade do Czech...
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.