Żenujący post. Koleś zadał głupie i żałosne pytanie, a ty zarzucasz go gimnazjalnymi wrzutami. Mnóstwo ludzi w wieku studenckim (szczególnie poniżej ~23 lat) mieszka nadal z rodzicami, rynek pracy i rynek nieruchomości są bezlitosne dla młodych ludzi, zwyczajnie czasem ciężko jest się wynieść "na swoje" w dzisiejszych czasach. Nie rozumiem do czego się przypierdalasz. Poza tym, wytykanie wieku jest żałosne. Skoro sam masz niby więcej niż 21 lat, to weź się może naucz ortografii i interpunkcji, bo jest ona na poziomie dziecka z podstawówki.
A co do tematu - najczęściej przy sobie, nie prowadzę hurtowni żeby składować to w jakimś miejscu.
nie mam kasy na wlasne mieszkanie, studia koncze za 2-3 lata wiec mam nadzieje ze znajde troche pieniedzy i wynajme jakies male mieszkanko, wtedy juz bedzie mozna gadac o indoor. Tymczasem, odejdz od kompa, slownik czeka.
WhiteMan46 pisze:...
dzieki Panowie za pouczenie-dało do myslenia.
boxa pewnie najwygodniej ci bedzie w szafie albo nawet w tej czesci od biurka co sie tam zwykle ksiazki chowa czy cos ona sama w sobie moze sluzyc jako box tylko cienkim styropianem oblorzyc scianki- mozesz sprobowac-tylko wtedy wiecej roboty bo chcesz zeby sie roslinka rozwijala to musisz ja rozgaleziac po calej szafce. wszystko zalezy od tego jakim plonow oczekujesz i jaka kasa dysponujesz.poza tym problem nie tkwi w tym ze starzy znajda twoja roslinke tylko jezeli dasz ja np do szafy to 150w lampa i jakis maly wiatraczek itd-to jest minimum bo niemowie o termometrze czy czyms tam bo sam tez nie dawalem, ale to wszystko wymaga energi elektrycznej. czyli moga sie polapac po rachunkach. kumpel mi mowil ze w angli w ten sposob policja :) wylapuje malych ogrodnikow, tych wiekszych tez.
Urazonych mojoM ostatniom wypowiedziom szczerze Przepraszam.czasami przeginam. Ale tak jak mowie -Kolego FajnieJest wybacz moje zachowanie,mam nadzieje ze te wskazuwki ktore tym razem umiescilem w swej wypowiedzi w jakis sposob beda pomocne i po czesci odpowiedza na twoje pytanie. wczesniej napisalem to złosliwie, teraz powiem ci normalnie-jezeli chcesz sie brac np za chodowle to radzilbym naprawde uwazac nad doborem znajomych ktorych zamierzasz w to wtajemniczyc bo starzy to jest nic najwyzej cie opiepsza ale w razie wjazdu masz prze...przerąbane. Jeszcze raz przepraszam Państwa i kolege FajnieJest.Przepraszam pozdrawiam i życze żeby faktycznie było fajnie ;-) .(za gramatyke sory jestem leniwy i nie poprawiam, ale może rozszyfrujecie ;-) mam nadzieje. pozdr)
Poza tym, wasze sugerowanie, ze jestem pieskiem (albo informatorem
czyli moga sie polapac po rachunkach. kumpel mi mowil ze w angli w ten sposob policja :) wylapuje malych ogrodnikow, tych wiekszych tez.
Chyba by musial miec ze 3,4 lampy zeby zlapali go po liczniku i to w polsce :cheesy:
w anglii policja nie wylapuje na takiej zasadzie tylko czesto jest tak ze nad dzielnicami lata helikopter z czujnikiem ciepla i wylapuje takich rolnikow( w polsce z tego co pamietam w poznaniu tez tak bylo ze byla termowizyjna kamera i znaleziona plantacja w domu)
www.icmag.com
Tu znajdziesz milion pomysłów na boxa, w domu, z rodzicami.
greetz
C
Chilum pisze:FajnieJest pisze:Nic sie nie stao. ;)
http://www.icmag.com
Tu znajdziesz milion pomysłów na boxa, w domu, z rodzicami.
greetz
C
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Wolne Konopie w Komendzie Głównej Policji. Policjanci też widzą absurdy obecnego prawa
Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces
Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.
Marihuana zmniejsza stres? To nie musi być prawda
Regularni użytkownicy konopi często deklarują, że marihuana pomaga im w walce ze stresem. Najnowsze ustalenia naukowców pokazują jednak, że subiektywne poczucie ulgi w dużej mierze wynika z efektu placebo. Choć THC faktycznie wpływa na niektóre wskaźniki fizjologiczne, inne pozostają bez zmian, a część – jak tętno – wręcz rośnie. Badanie przeprowadzone przez naukowców z Washington State University oraz Arizona State University objęło 120 osób regularnie sięgających po marihuanę. Eksperyment przeprowadzono metodą podwójnie ślepej próby (ani uczestnicy, ani badacze nie wiedzieli, kto otrzymuje substancję czynną).
Marihuana w Szwecji — jedno z najostrzejszych praw w Europie
Szwecja karze nie tylko posiadanie marihuany, ale samo bycie pod jej wpływem — to rzadkość na tle reszty Europy. Od ponad trzydziestu lat policja może zlecić test na miejscu przy samym podejrzeniu, a dostęp do konopi medycznych pozostaje w praktyce symboliczny.