Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 45 / 1 / 0
wiecie coś może na temat JWH 122 lub JWH 019 ? jaka moc , jak dzialanie , jak dawkowac ?
  • 294 / 5 / 0
http://www.bluelight.ru/vb/showthread.php?t=518218

skrót dla nieangielskich:
podobne do 018, ale mniej psychozogenne.
działa podobnie do mieszanki 073, 200 i ciutki 018.

warto nadmienić, że reporty zupełnych świeżaków, więc może to tylko kampania reklamowa, a toto jest gówniane i nic nie warte.
dawkowanie ciut większe niż 018.
JWH-018 : N-pentyl || CB1 Ki: 9.00 +/- 2.94 || CB2 Ki: 2.94 +/- 2.65 || 3.06
JWH-019 : N-hexyl || CB1 Ki: 9.80 +/- 2.00 || CB2 Ki: 5.55 +/- 2.00 || 1.77
na papierze wygląda nieźle i potwierdzałoby relacje świadków z BL...
  • 591 / 8 / 0
zobaczymy, niedlugo będę miał trochę JWH-019 do testów. W sumie nigdy nie przepadałem za kanabnolami, więc nie mam doświadczenia co do tej grupy substancji, ale zobaczymy jak z tym jest...
  • 15 / / 0
Mam pytanko do fachowcow :) Z czystej ciekawosci o czystosc zwiazkow, a takze dla upewnienia sie czy otrzymujemy aktualnie legalny produkt (np JWH-081 a nie 018, 200, czy 250 itd), czy ktokolwiek pokusil sie o zrobienie analizy otrzymanego zwiazku? Chyba wrzucenie na tego na HPLC (nawet bez spektrometrii mas) byloby najprostszym/najtanszym rozwiazaniem.
  • 1009 / 42 / 0
kto nasączał ile gram ziółek iloma gramami jwh-81 i jak było z mocą? Bo nie wiem jakie proporcje przyjąć..
25g na 1g?
  • 415 / 4 / 0
Nie miałem wagi, więc nie określe dokładnie, ale wydale mi sie ze uzyłem +25g suszu na 1g JWH.
Bicie wystarczyło by poczuć efekty... Kiedys zrobiłm zbyt mocna mieszanke i pozniej poprostu "wzmacniany susz" mieszałem z tym bez syntetyka, by nie przestrzelic oczekiwanego stanu...
  • 1009 / 42 / 0
dzięki za informacje. Powiedzcie mi jeszcze czy aceton techniczny się nadaje do rozpuszczenia JWH081
  • 1009 / 42 / 0
Dzięki za informacje. Powiedzcie mi jeszcze czy aceton techniczny nadaje się do rozpuszczenia JWH081?
  • 591 / 8 / 0
dawkowanie JWH-019, anyone?
  • 527 / 6 / 0
25 mg tak gdzies czytalem...napisz jak testy
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.