Nie - Z dragami jest jak z jazda na rowerze - tego "smaku" sie nie zapomina
Is time for me to breathe.
Dream little dreams,
That only I believe.
Now that I see,
Beyond the light.
I know I'll be,
I'll be alright.
Co do wartości pieniądza, ja już w pierwszej średniej pracowałem na siebie, starsi nie mogli mi nic powiedzieć co do wydatków ;-) , robiłem u kamieniarza, i wiem co to znaczy ciężka praca, a nie przeszkodziło mi to w rozpylaniu peniędzy z prędkością światła...
I najwazniejsze, ciekawi mnie czy spędzaliście święta w pociągu, jadąc przed siebie, byle tylko przepękać noc, bo wylecieliście z chaty, licząć na to że kontroler okaze zrozumienie - a znajomym już się nie chcecie narzucać, po całym roku koczowania po ludziach widzi się pewne sprawy inaczej...bo łatwo jest przećpać kupę kasy siedząc przed kompem, w ciepłym domu i mając pełną michę...
Oczywiście, że można robić coś kreatywnego, np. kraść po benzo!
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów
Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.