Bokor masz ten STADOL ? zdasz raport na temat działania?
Ja kiedyś miałem na tak zwane lewo parę paczek coaxilu, które poszły do śmieci bo nie działał na mnie zbytnio
Girka faktycznie usmażona
Amitryptylina też podobno daje faze - ale ja nie sprawdzałem i jestem mocno przeciwny takim rzeczom, a zwłaszcza upowszechnianiu takich informacji, potem ludzie leczący się na depresję padają ofiarą odpowiedzialności zbiorowej, jakiś gówniarz 15-letni przedawkuje, umrze albo zostanie kaleką - dobry antydepresant/lek zostaje wycofany - tracą naprawdę potrzebujący - jak tak dalej pójdzie zostaną na rynku tylko SSRI a z leków przeciwbólowych NLPZ.
ps. wolny od nałogów
jest to tianeptyna wiec to samo co u nas.
moze oxan by sie wypowiedzial.a jak nie to moge przetłumaczyc cały artykuł jednogo z naj bardziej cenionych narkologów w rosji na temat coaxilu,albo dam linka jak ktos rozumie rosyjski :-)
bokor pisze:moze oxan by sie wypowiedzial.a jak nie to moge przetłumaczyc cały artykuł jednogo z naj bardziej cenionych narkologów w rosji na temat coaxilu,albo dam linka jak ktos rozumie rosyjski :-)
Masakra tamten film, na h był artykuł o tym jak to ludzie z tramadolu przeszli na heroine (potem szybko odwyk) co już uważałem za chujowe, ale to to jest kurwa masakra. Zamieciono problem pod dywan, a zamiast niego stworzono nowe i gorsze.
bokor pisze:Jak ja nienawidze takiego gadania,gosciu na jakiej podstawie to stwierdzasz??????????????????brałes to????
bokor pisze: ja widziałem jak wiara po tym takiego noda łapała ze szok,potrafisz sobie nod dream wkrecic placebo??to ja chetnie na lekcje sie do ciebie zapisze ....człowiek nie potrafi nic meretorycznego wniesc do wątku to pier**i o korze kruszyny.od 6 lat jestem czytelnikiem HR i zawsze jedna taka osoba sie znajdzie zawsze,bez podstaw,bez wiedzy i sprobowania, placebo i hu*,a ja nie nie jestem jakas pierwsza lepsza osoba co przeczytała o tym w gazacie i wow nowy drag, poprostu zainteresował mnie temat i chcialem ze spokojem przedyskutowac go z kims kogo równiez to interesuje,a nie prowadzic nerwowe debaty.zazywałem bardzo duzo opioidów(fent,oxy,hel,M,DHC,K,bupra,metadon,pethydyne itd) własciwie prawie tylko opio bo innych rzeczy nie za bardzo lubie,co prawa wiekszosc tylko kilka razy bo niemam dostepu, na codzien spozywam tylko trampki ale juz od 7 lat:-) wydaje mi sie ze jak mam skreta,a naprawde po 7 latach(z nie wielkimi przerwami) trampki terz moga spowodowac nie ciekawego skreta,nie był bym w sobie w stanie wkrecic a ni nikt inny...o zobacz to jest hel w tabletce zjec a bedziesz miał noda i przejdzie ci skret(tak na prawde jest to glukoza) a ja to jem i wkrecam sobie i metabolizmowi ze działa,schodzi mi skret i jest nod i wogóle zajebioza,NIEMOZLIWE!!!
Pooglądaj filmy o pourywanych rękach i pomyśl jeszcze raz nad tym co napisałeś.
bokor pisze:
jest to tianeptyna wiec to samo co u nas.
moze oxan by sie wypowiedzial.a jak nie to moge przetłumaczyc cały artykuł jednogo z naj bardziej cenionych narkologów w rosji na temat coaxilu,albo dam linka jak ktos rozumie rosyjski :-)
EOT
John Stuart Mill pisze:duckduckgo chrome ma opcję tłumaczenia języków.
Dla zainteresowanych wyszukiwaniem materiałów na ten temat:
КОАКСИЛ = Coaxil
ňčŕíĺďňčí = tianeptyna
Coaxil - Ulotka pisze: ...не вызывает привыкания.
-----
...nie uzależnia
voorman pisze: Mam nadzieję, że Oxan nie będzie szerzył informacji dla małoletnich ćpunów, którzy z nudów muszą walić antydepresanty, które by się przydały ludziom, którzy ich potrzebują do pobożnych celów.
EOT
Podanie z tego co wyczytałem to rozpuszczenie tabletek w wodziei podanie iv.Praktykowane jest nie stosowanie filtracji,choć dziwne mi się to wydaje.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.