Po bace stracilem przytomnosc 2 razy, z czego raz polecialem do tylu i uderzylem glowa w klamke (w gimnazjum przed szkola, strasznie slabe, wnuki sie nie dowiedza). Ogolnie nigdy nie przerosla mnie bomba, wszystkie problemy wiaza sie z obnizeniem cisnienia
A przy tym można podczas kasłania ściągnąć nim bucha ale uważać żeby nie wywalić wszystkiego z lufy czy czego tam palicie. Płuca dostają gradem dymu i ładnie upierdala ;d
Ja chcę purpurowy rower!
- nieprzyjemne uczucie w mięśniach, jakby ocierały się o siebie, są takie 'nienasmarowane'
- w prawej ręce czasem od łokcia do dłoni uczucie, jakbym wystawił ją z samochodu i jechał 180km/h, ręka jest 'przewiana', zimna i nieprzyjemna
- mam zły, gęsty smak w ustach, obojętnie co zjem
- boli mnie brzuch z przejedzenia jednym batonie a mimo wszystko nadal jestem 'głodny'
Co zrobić :(
Popularniejsza niż heroina. Brytyjskie nastolatki ofiarami upodobania do ketaminy
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia
W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.
Włochy: Pies-poszukiwacz trufli znalazł zakopaną w ziemi kokainę
Pies-poszukiwacz trufli znalazł w lesie we włoskiej Abruzji zakopaną w ziemi czystą kokainę o wartości około 25 tysięcy euro - podała w środę agencja Ansa. Wyprawa po te cenne grzyby nieoczekiwanie zamieniła się w operację antynarkotykową.
Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce
Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.