Dział dotyczący grzybów i roślin wykazujących działanie halucynogenne, psychodeliczne lub dysocjacyjne.
ODPOWIEDZ
  • 1387 / 5 / 0
Nic nie rozumiem odnosiło się do:
borrasca pisze:
Na tym poziomie forma ulega zatarciu i jedynie osoba doświadczona zorientuje się, co jest trzy. I nie oszaleje, przy okazji.
;)
borrasca pisze:
Nie no, wszystkich roślin na świecie nie znam, bez przesady.
Tego nie powiedziałem. Aż tak się nie podlizywałem ;P
– Chodź. Czeka nas długa podróż.
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
  • 2244 / 23 / 0
Na tym poziomie, w sensie doświadczenia. Duch może być męski lub żeński, może jednak zmieniać formę. Może też Cię sprawdzać, to akurat często się zdarza. Od Twojej reakcji, postawy, takich tam, zależy, jak dalej ta znajomość się potoczy. Co do szaleństwa, to będąc pod wpływem silnego psychodeliku, możesz zainteresować swoją osobą pewne byty, które raczej ludzi nie lubią. Nie bój jednak żaby, taki zaszczyt nie zdarza się często. Co innego pospolite szkodniki, no ale o nich to już inna bajka.

Co do tamtej kwestii, to jako Kurwik rzekł.
  • 1387 / 5 / 0
Chyba przestanę jeść psychodeliki ;) A wezmę się za siebie... :P
Ostatnio zmieniony 26 sierpnia 2010 przez pindyjski, łącznie zmieniany 1 raz.
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
  • 2244 / 23 / 0
To też sposób. Psychodeliki to droga na skróty, do tego teren nierówny.
Jest też inna opcja - weź się za siebie, jedząc psychodeliki. Oczywiście do tego drugiego, nigdy nie namawiam.
  • 381 / 12 / 0
Co tu oznacza "wziac sie za siebie"?
  • 2244 / 23 / 0
A ja wiem co ten cały pindyjski miał na myśli? ;-)
  • 1387 / 5 / 0
Rozwój osobisty :D
– Jak zdołałaś wrócić?
  • 2244 / 23 / 0
No to żeś mu wyjaśnił, hehe.
Może coś więcej?
  • 1387 / 5 / 0
Medytacja, trans, LD, może powoli OOBE? Ale znając mnie, to zostanie w planach.
– Jak zdołałaś wrócić?
  • 2244 / 23 / 0
Głębokie stany transowe bywają niebezpieczne, zwłaszcza kiedy się jest pod wpływem psychodelików. Zostań przy tamtych trzech, skoro jeszcze nie zacząłeś.
ODPOWIEDZ
Newsy
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom

Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.

Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce

Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.

Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska

Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.