Deliriant. Nazwy generyczne: Tantum Rosa, Tantum Verde, Difflam
Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3248 / 3 / 0
Jezus, nie zapominajmy o tym, że mrówki mogą przyjść i pomóc rozdzielić benzę od soli, tak jak w pewnej magicznej bajce, którą pewnie każdy z nas zna ^ ^

Ja dzisiaj zakupiłem 1g benzy i będę ją mieszał z 900tką deksa, będzie... ciekawie : )
  • 240 / 4 / 0
Witam,
Mam pewien problem - po wszamaniu benzy (i w chusteczce, i w wodzie, sposoby podania były różne a i tak to samo) nie odczułem praktycznie nic prócz zamulenia, wirowania we łbie i takiej nieco dxmowej bani. Zjadłem 1g. Żadnych oevów, przywidzeń, nic.

Dodatkowo mój kumpel też miał to samo (też 1g).

Wiadomo o co chodzi, da się temu jakoś zaradzić?
Proszę o szybką odpowiedź.
  • 3248 / 3 / 0
Ile ważysz? To chyba też ma znaczenie, mnie 2g samej benzy porobiły jak większość tutaj po 1g, a ważę swoje, ponad 90kg.
Zależy też, czy na pewno dobrze zrobiłeś ekstrakcję i czy jadłeś na pusty żołądek? Albo coś po tym? Mogło stłumić trochę fazę, za to 1,5g benzy + 900mg DXM, bardzo podkręciło benzę i benza deksa podkręciła, spróbuj taki miks.
  • 2876 / 99 / 0
Generalnie myślałem, coby FAQ o benzie napisać, jest to dość popularny mimo wszystko środek więc FAQ by nie zaszkodziło, tym bardziej, że baza informacji już jest, wymagała by drobnego przeredagowania i uporządkowania faktów (amatorski przewodnik po benzydaminie).
Jak sądzicie, jest zapotrzebowanie na FAQ o cipaczu ?
  • 3248 / 3 / 0
Jezus, jest zapotrzebowanie, coraz więcej osób się tym interesuje.
  • 499 / 2 / 0
ya man a i sie przyda ;)
  • 2876 / 99 / 0
Zajmę się tym w weekend. Jeżeli ktoś ma jakieś propozycje co należałoby tam dorzucic to walcie jezushyperreal@interia.pl
  • 153 / 14 / 0
Witam.
Przeczytałem na wikipedii coś takiego:
Palenie benzydaminy wywołuje mocniejsze efekty
Teraz pojawia się moje pytanie - jak palic ?
CO zrobić gdy przeprowadze już ekstrakcje ? Jak wygląda palenie benzo ? mam dziwne skojarzenie, że raczej bedzie trzeba to palić jak hel z blachy(podgrzewajac) lub z jakies puchy(podpalajac).
Jak sie ma moc benzydaminy palonej do przyjetej oralnie ?
ile wtedy trwa wejscie ? czy wplywa to na czas dzialanie ?
czy palenie moze osłabic, lub wzmocnic zle samopoczucie nastepego dnia ?
jak ma sie szkodliwosc palenia benzo do organizmu ? czy jest rownie szkodliwe jak podanie doustne, lub moze nawet bardziej, bo dzialac bedzie niszczaco na pluca i całe drogi oddechowe ?
BREJKOR SZMATO !
  • 499 / 2 / 0
jakiś młot to pisał
http://talk.hyperreal.info/palenie-benz ... 19971.html
strona 8
nie działa
  • 13 / / 0
Spotkał się ktoś z powikłaniami alergicznymi kilka godzin po zazyciu TR, a utrzymujących się kilka dni (lub chociazby godzin)?
Kilka godzin po wrzuceniu bombki z trzech saszet, na calym ciele, w szczegolnosci na plecach wyskoczyla mi okrutna wysypka. Tzw. Kaszka manna, lub gęsia skórka - bo i tak wygląda, autentycznie. Mija właśnie 35 godzina od wrzucenia bombki, a alergia pokarmowa [bo to musi być to ;o] zamiast maleć, nasila się, tj. skóra jest gorąca (przypominam, na calym ciele), w ten sam sposob jak można się spiec na słońcu.
Ogólnie wczesniej nigdzie nei wyczytalem, by komus wyskoczylo cos podobnego, po zazyciu. Wątpie, by był to przypadek - zadnych alergii nie posiadam, na pewno nie tych żywnosciowych, a i jadłem to co zwykle, więc to nie mogla być wina jedzenia. Z rana cisnę do lekarza, żeby obadał sprawę, dla pewnosci.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.