4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 139 / / 0
Jasne, że ma. Depresanty łagodzą negatywne skutki stymulantów. Nie słyszeliście nigdy o speedballingu? Takie mieszanki robią duże wrażenie, z tym, że oczywiście mogą być znacznie niebezpieczniejsze dla zdrowia niż sam stymulant. (po wypiciu 2 browarów do kreski mepha nic się nikomu nie stanie, ale warto znać umiar).
  • 180 / 4 / 0
Ja zamawiałem i opłaciłem jakoś 19 na poste restante ( przesyłka zostaje na Urzędzie Poczty i stamtąd ją się odbiera ) odebrałem właśnie dziś :D Hehe ciekawe jaką minę zrobiła by pani z okienka jakby wiedziała że daje mi list z nielegalną zawartością ;-)
  • 481 / 5 / 0
testował ktoś modyfikowany mefedron ? ten z grupą trifluoroetylową ?
  • 180 / 4 / 0
śpiący pisze:
testował ktoś modyfikowany mefedron ? ten z grupą trifluoroetylową ?

No właśnie padło wcześniej pytanie co to za związek, jaką ma nazwę ? Dla nie śledzących wątkuponawiam pytanie.

co to za substancja oparta na mefedronie, która posiada zamiast grupy metylowej grupę trifluoroetylową ?
  • 429 / / 0
4-TriFluoroEtylo-metkatynon :rolleyes: ; 4-TFE-MC

[Edit]: Ale ja nigdzie o nim nie słyszałem. :-/
  • 627 / 7 / 0
Zadi pisze:
łączenie stymulantów i depresantów chyba nie ma sensu...
ten post nie ma sensu
  • 2814 / 14 / 0
Hipo pisze:
4-TriFluoroEtylo-MetKatynon :rolleyes: ; 4-TFE-MC
Dlaczego zakładasz,że będzie na pozycji 4?Poza tym dosyć nie zwyczajnie sposób określiłeś skrót.
Prawidłowo:4-trifluoroethylmethcathinone - 4-TFEMC

[ external image ]
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 351 / 8 / 0
Zadi pisze:
łączenie stymulantów i depresantów chyba nie ma sensu...
Hmmmm.... Speedball się kłania nisko %-D Pychota! Ktoś robił z mefem? Musi być ładnie.
  • 176 / 5 / 0
4-TFEMC nic szczególnego bym sie nie spodziewał podobnie z 4-TFMMC, , chyba najbardziej (teoretycznie) obiecujące może być 4-CMC z chlorem.
Fluor jest mniejszy niż grupa metylowa a brom większy, flefedron jakoś działa brefedron... rożnie.. więc najwięcej spodziewał bym sie po chloro.. ale to tylko moje teoretyczne rozważania.

Ciężko będzie go zastąpić.
  • 2014 / 84 / 0
Dla mnie metedron ma lepszy power i narazie zastepuje nim mefa, tylko nie kopie i.v. :'( :kotz:
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.