4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 40 / / 0
Czyli na imprezach jest co lepsze mef czy metylon? Bo wlasciwie z pierwszej kwestii wnioskuje ze metylon, a z drugiej ze mef ... Wiec jak? :)
  • 157 / 10 / 0
mefedron trzeba praktycznie co pół godziny poprawiać żeby było fajnie.... a jest to bardzo niewygodne na imprezie, no chyba że na domówce, a metylon trzyma trochę dłużej i wg mnie starczy dorzucać co ok 1.5 godziny zależnie od dawki :) Jeżeli masz dojście do 100% pewnego mefedronu to ja bym wybrał mefedron. Ja nie mam takiego dojścia, dlatego wybieram metylon ;)

mefedron - forever in my mind ;)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób

Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.

KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą

Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.

Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny

Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe