Napój o działaniu psychodelicznym, zawierający DMT – sposoby przyrządzania, opisy rytuałów, rady i wątpliwości.
Więcej informacji: Ayahuaska w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1387 / 2 / 0
Jeśli jest mała, to tak.
Pardon, ale nie wiem do czego to się odnosi :P Do zimowania? W takim razie jakie zabiegi mam zacząć przeprowadzać i kiedy? :D
– Chodź. Czeka nas długa podróż.
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
  • 2244 / 23 / 0
Tak, do zimowania. Na razie do zimy jeszcze trochę czasu, więc póki co, obserwuj to teraz, skoro w lutym wysiane. Jak poradzisz sobie z tym początkowym etapem, to potem już będzie lepiej.
Tak w ogóle to chyba wiesz, że to teraz jest illegal.
  • 1387 / 2 / 0
Wiem, że jest illegal :D

Czuję się jak dureń, bo nie rozumiem co do mnie piszesz :D
więc póki co, obserwuj to teraz, skoro w lutym wysiane. Jak poradzisz sobie z tym początkowym etapem, to potem już będzie lepiej.
Mam obserwować rutę, i jak zauważę to co mam zauważyć to będę miał z górki? :scared:
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
  • 2244 / 23 / 0
Hehe. Jak wytrzyma rok to będzie dobrze.
  • 1387 / 2 / 0
No, ale zimuje się to jakoś? Obniżenie temperatury, mniej oświetlenia czy cuś? Cokolwiek? :D
– Jak zdołałaś wrócić?
  • 2244 / 23 / 0
Przez pierwszy rok trzymasz raczej w domu, wiosną, latem, możesz dać na zewnątrz. Zimujesz w domu. Oczywiście masz to w doniczce a nie na całym pieprzonym ogródku?
  • 2129 / 27 / 0
Przeca borraska pisał
Kiedy roślina jest już w miarę duża i dobrze wygląda, to można ją trzymać na zewnątrz, nawet zimą. Góra padnie ale korzeń wytrzyma i potem odbije.
Analogicznie, jak nie jest duża to trzymasz w domu po kryjomu.
  • 2244 / 23 / 0
I nie pokazujesz nikomu.
  • 1387 / 2 / 0
W doniczce. Niezrozumienie dotyczy słowa "zimować". Ty to rozumiesz jako "przetrzymać przez zimę w domu", ja jako "zapewnić warunki zbliżone zimie w naturalnej strefie klimatycznej, aby roślina mogła się rozwijać prawidłowo" :D Terrarystyczne zboczenie.
– Jak zdołałaś wrócić?
  • 2129 / 27 / 0
pindyjski pisze:
"zapewnić warunki zbliżone zimie w naturalnej strefie klimatycznej, aby roślina mogła się rozwijać prawidłowo"
Tam gdzie ruta sobie rośnie naturalnie w zimie temperatura rzadko spada poniżej 0, aczkolwiek jest chłodno. Temperatura sięga co najwyżej kilkunastu stopni, choć i to nie zawsze. Śnieg jest rzadki. Oprócz tego dość duża ilość opadów. Tak jest od listopada do marca. Teraz kombinuj jak zapewnić takie warunki w domu, hehe
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.