Kupiłam fajka o nazwie joye 510, super dymek, smaczniutki. Najpierw paliłam medium, potem low, a teraz dla smaczku palę sobie dymek nie zawierający nikotyny. Trochę to trwa zanim się człek przyzwyczai do palenia e-papierocha. Na początku paliłam raz takiego raz takiego. Potem coraz rzadziej normalnego aż bez bólu rzuciłam palenie i teraz w e-papierosie palę coś w rodzaju sheeshy. Dla chcących spróbować: nie bierzcie PEN-a (czyli tego dużego). Beirzecie fajka przypominającego wielkością analoga (zwykłego). I serio polecam. Dymi, zarży się na końcu, smakuje (smak malrboro jest oki, tobacco a ja uwielbiam wiśnię (wali wiśnio-tytoniem) :) Na youtube są testy różnych e-papierosów. Można mieszać smaki. Na allegro jest mnóstwo ofert ale warto wydać te parę groszy więcej i kupić firmówkę. Znam 7 osób , które rzuciły dzięki temu palenie.
Sam nigdy nie paliłem(nałogowo) ale 4kumpli zerwało z tabexem jeden znajomy mojej starej z Champixem. A DXM jest pomocny przy wychodzeniu z wszelkich nałogów.
jaracz6 pisze:Gdziesz słyszałem, że e-papieroski mają zlikwidować ze względu na niewiadome skutki dłuższego stosowania, czy coś takiego.
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Kurwik pisze:Znaczit nie wiem czy robią bo to było za PiSu chyba.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.