jak widac jeszcze nieraz sie moze przydac dla dobra ogolu:)
[szkoda swoja droga, ze chyba koniec koncow nic nie wyszlo z planu/proby odzyskania tamtej bazy i reanimacji forum ss:/]
no i wogole milo sie znowu spotkac lol:)
a zeby nie bylo, co do tematu :
http://anonym.to/?http://www.magicznyog ... Itemid=127
Każdy kto pisze, że spróbuje i zda relację znika w dziwnych okolicznościach :-)
Coś mi się wydaje, że iboga pozostanie jako coś odległego, wręcz nieosiągalnego i nierealnego jak sen zarazem.
@borrasca, did You try ?
Był jeden typ kiedyś, nie od nas. Pisał, że jest coraz bliżej i bliżej, stopniowo zwiększając dawkę. W końcu przestał pisać. Tutaj jest niestety bardzo cienka granica.
Dobrze ujęte, bo to snem jest właśnie. Śnisz, o przeszłości, teraźniejszości i o przyszłości. Wszystko się zgadza.
Tak, ja też o tym śniłem, hehe.
Leczenie ibogainą jest stosowane w niektórych klinikach leczenia uzależnień. Przynajmniej po drugiej stronie Atlantyku.
I co wyśniłeś ? Czy też może jest to zbyt prywatną sprawą by dzielić się nią na forum ?
Ano, no ale tutaj jest inny świat.
To taka podróż głęboko w siebie. Pojawiają się zdarzenia z różnych etapów życia, również te, które mają dopiero nadejść. Tak ogólnie to nieszczególnie, zapytaj o jakiś szczegół. Postaram się, trust me.
Tak, wszystkie. Tak, wiem, dziwna sprawa. Dla mnie jednak ani trochę.
Tylko to nie to, to tak jakby film, czy raczej sen, po którym nie odróżnia się tego, co się widziało, od rzeczywistości. Tak, sen. Tak jak i całe to życie to sen. Kiedyś wszyscy się obudzą.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi
Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe