jak widac jeszcze nieraz sie moze przydac dla dobra ogolu:)
[szkoda swoja droga, ze chyba koniec koncow nic nie wyszlo z planu/proby odzyskania tamtej bazy i reanimacji forum ss:/]
no i wogole milo sie znowu spotkac lol:)
a zeby nie bylo, co do tematu :
http://anonym.to/?http://www.magicznyog ... Itemid=127
Każdy kto pisze, że spróbuje i zda relację znika w dziwnych okolicznościach :-)
Coś mi się wydaje, że iboga pozostanie jako coś odległego, wręcz nieosiągalnego i nierealnego jak sen zarazem.
@borrasca, did You try ?
Był jeden typ kiedyś, nie od nas. Pisał, że jest coraz bliżej i bliżej, stopniowo zwiększając dawkę. W końcu przestał pisać. Tutaj jest niestety bardzo cienka granica.
Dobrze ujęte, bo to snem jest właśnie. Śnisz, o przeszłości, teraźniejszości i o przyszłości. Wszystko się zgadza.
Tak, ja też o tym śniłem, hehe.
Leczenie ibogainą jest stosowane w niektórych klinikach leczenia uzależnień. Przynajmniej po drugiej stronie Atlantyku.
I co wyśniłeś ? Czy też może jest to zbyt prywatną sprawą by dzielić się nią na forum ?
Ano, no ale tutaj jest inny świat.
To taka podróż głęboko w siebie. Pojawiają się zdarzenia z różnych etapów życia, również te, które mają dopiero nadejść. Tak ogólnie to nieszczególnie, zapytaj o jakiś szczegół. Postaram się, trust me.
Tak, wszystkie. Tak, wiem, dziwna sprawa. Dla mnie jednak ani trochę.
Tylko to nie to, to tak jakby film, czy raczej sen, po którym nie odróżnia się tego, co się widziało, od rzeczywistości. Tak, sen. Tak jak i całe to życie to sen. Kiedyś wszyscy się obudzą.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.