Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1474 / 16 / 0
Nieprzeczytany post autor: Qlim »
Od 5 do max. 20mg? Czy coś pojebałem??

Może ktoś sprzedaje 4-meo-PCP %-D
Uwaga! Użytkownik Qlim jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 26 / / 0
Re:
Nieprzeczytany post autor: ccarmen »
dobson pisze:
Ile +/- za taki "smakołyk" cza wybecelowac?
hmn, cena worka może się wahać od 80zł do 110 ok, no i to też zależy jak ''dobre'' jest to PCP, ale zazwyczaj spotkałam się z takim progiem cenowym. Zajebista sprawa, jedyny minus, że drogie i szybko schodzi, albowiem nie jest tego jakoś szczególnie dużo, niestety .
Uwaga! Użytkownik ccarmen nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2497 / 51 / 0
Dawka PCP to 5-10 mg, czyli z grama wychodzi 100-200 dawek ;)
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1474 / 16 / 0
Re: Re:
Nieprzeczytany post autor: Qlim »
ccarmen pisze:
dobson pisze:
Ile +/- za taki "smakołyk" cza wybecelowac?
hmn, cena worka może się wahać od 80zł do 110 ok, no i to też zależy jak ''dobre'' jest to PCP, ale zazwyczaj spotkałam się z takim progiem cenowym. Zajebista sprawa, jedyny minus, że drogie i szybko schodzi, albowiem nie jest tego jakoś szczególnie dużo, niestety .
Co to jest do jasnej kurwa anielki WOREK czegoś?
Gram tak? Czyli przy takim dawkowaniu to drogo niby? No albo w tym worku jest jakieś 5mg hehehe

W moim poprzednim poscie żartowałem z tym 4-Meo-PCP, ale może faktycznie ktoś to sprzedaje kretynom jako Pc-pills po ~100zł za 100mg %-D
Ostatnio zmieniony 15 czerwca 2010 przez Qlim, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 26 / / 0
No w porównianiu do innych używek, jest to drogo, przynajmniej dla mnie. I nieopłacalne dla kogoś, kto na siebie nie zarabia.
Uwaga! Użytkownik ccarmen nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2497 / 51 / 0
Ale i tak jest jakies 10 razy bardziej oplacalne od trawy, 5 razy bardziej od Akodinu, 10 razy bardziej od alkoholu. Hmm, w sumie wyglada na to, ze to jeden z najbardziej oplacalnych narkotykow :)
wychodzi ok. zlotowki za dawke, jak dla mnie spoko cena ;)
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 857 / 2 / 0
Guy mixes pcp and crack and goes crazy
http://www.youtube.com/watch?v=n-yBXpbM ... re=related

Pjerdole ;D Ciekawe czy to sciema czy nie. Wyglada dosyc przekonujaco.
PCP is wr00ng ;d
  • 148 / 14 / 0
baltazargabka pisze:
krzystop_koloppfszcyc pisze:
Na południu i w Wwa pcp mozna dostać w proszku. 1g /100zl
Czlowieku pcp obecnie to bardziej drag legenda niz cos realnie spotykanego i nie mowie tu o Polsce a o praktycznie calym swiecie. Ludzie na bluelighcie czy drugsforum nie mieli w ostatnich latach z tym do czynienia a ty twierdzisz ze u nas w stolicyi na poludniu Polski gonia to ziomki na osiedlach?
Pierwsza sprawa, brales to niby pcp? Jesli nie to czy widziales na wlasne oczy material oraz jak ktos towali?

W dodatku wytlumacz mi jaki diler, nawet zakladajac majac dostep by sie za to zabieral i sprzedawal? Komu niby ludziom od fety i koksu? Powiedz szaremu uzytkownikowi dragow slowo pcp to ucieknie z miejsca.
100zl /g powiadasz, a widziales dawkowanie pcp w ogole?
Nie mowie o ziomkach z osiedlach. Znam 2 zrodla ....i wierzyc nie musisz. Nie jest to dostepne dla ciebie i twoich kolegow to nie znaczy ze nie jest dostepne dla innych ludzi. O KETAMINIE takie przykre posty piszecie ze chcecie sprobowac ze nie ma ze A ze B ze C a od 2-3 lat jest praktycznie staly dostep....i tak mozna polemizowac. Zejdz mi z oczu z takimi postami

Idz czytac dalej bluelight i napisz ksiazke o sytuacji dragow w polsce. Z bogiem
  • 585 / 52 / 0
Ok fajnie ze masz dostep do wszechdragow, tylko zdrac juz konkretnie jak wyglada dzialanie owego PCP czy to z wlasnych czy znajomych odczuc? Taka weekendowa uzywka czy szamanski rytual, do posiedzenia w domowym zaciszu?

Do ketaminy bym tego nie porownal, k to przeciez legalnie dostepny lek, nie mowiac o hinduskiej ciemnej stronie mocy :-p Stwarzajacej ja ogolnodosteponym dragiem klubowym w takim np uk Sam ineternet tez zapewni wnikliwemu dostep, z PCP raczej to trudne, chyba ze w kolku wzajemnej adoracji chemikow
  • 148 / 14 / 0
@baltazargabka: Zauwazyles, ze znowu to robisz? Bierz pioro w lape i do dziela. To sie samo sprzeda, ludzie sa lakomi. Okresl grupe odbiorcow w ktora chcesz uderzyc obierz wlasciwa forme i masz duza banke...Zrob to, bede pierwszym kto ci poda dlon.
ALE /zawsze to nieszczesne kurwa "cos", nie? /
Do ketaminy porownalem to celowo z paru wzgledow i bynajmniej nie mialem na mysli mojej szynszyli imieniem blabli ktora mialaby zostac poddana zabiegom weterynaryjnym, gdyz nie posiadam na przyklad szynszyli. Nie posiadam tez wujka weterynarza a teoryzowanie twe o nieograniczonej dostepnosci do ketti/konia mozesz kontynuowac dalej z chlopakami z osiedla. Ja nie chce juz. Pozdrawiam ciebie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej

Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.