Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
Może ktoś sprzedaje 4-meo-PCP
dobson pisze:Ile +/- za taki "smakołyk" cza wybecelowac?
ccarmen pisze:hmn, cena worka może się wahać od 80zł do 110 ok, no i to też zależy jak ''dobre'' jest to PCP, ale zazwyczaj spotkałam się z takim progiem cenowym. Zajebista sprawa, jedyny minus, że drogie i szybko schodzi, albowiem nie jest tego jakoś szczególnie dużo, niestety .dobson pisze:Ile +/- za taki "smakołyk" cza wybecelowac?
Gram tak? Czyli przy takim dawkowaniu to drogo niby? No albo w tym worku jest jakieś 5mg hehehe
W moim poprzednim poscie żartowałem z tym 4-Meo-PCP, ale może faktycznie ktoś to sprzedaje kretynom jako Pc-pills po ~100zł za 100mg
wychodzi ok. zlotowki za dawke, jak dla mnie spoko cena ;)
http://www.youtube.com/watch?v=n-yBXpbM ... re=related
Pjerdole ;D Ciekawe czy to sciema czy nie. Wyglada dosyc przekonujaco.
PCP is wr00ng ;d
baltazargabka pisze:Czlowieku pcp obecnie to bardziej drag legenda niz cos realnie spotykanego i nie mowie tu o Polsce a o praktycznie calym swiecie. Ludzie na bluelighcie czy drugsforum nie mieli w ostatnich latach z tym do czynienia a ty twierdzisz ze u nas w stolicyi na poludniu Polski gonia to ziomki na osiedlach?krzystop_koloppfszcyc pisze: Na południu i w Wwa pcp mozna dostać w proszku. 1g /100zl
Pierwsza sprawa, brales to niby pcp? Jesli nie to czy widziales na wlasne oczy material oraz jak ktos towali?
W dodatku wytlumacz mi jaki diler, nawet zakladajac majac dostep by sie za to zabieral i sprzedawal? Komu niby ludziom od fety i koksu? Powiedz szaremu uzytkownikowi dragow slowo pcp to ucieknie z miejsca.
100zl /g powiadasz, a widziales dawkowanie pcp w ogole?
Idz czytac dalej bluelight i napisz ksiazke o sytuacji dragow w polsce. Z bogiem
Do ketaminy bym tego nie porownal, k to przeciez legalnie dostepny lek, nie mowiac o hinduskiej ciemnej stronie mocy :-p Stwarzajacej ja ogolnodosteponym dragiem klubowym w takim np uk Sam ineternet tez zapewni wnikliwemu dostep, z PCP raczej to trudne, chyba ze w kolku wzajemnej adoracji chemikow
ALE /zawsze to nieszczesne kurwa "cos", nie? /
Do ketaminy porownalem to celowo z paru wzgledow i bynajmniej nie mialem na mysli mojej szynszyli imieniem blabli ktora mialaby zostac poddana zabiegom weterynaryjnym, gdyz nie posiadam na przyklad szynszyli. Nie posiadam tez wujka weterynarza a teoryzowanie twe o nieograniczonej dostepnosci do ketti/konia mozesz kontynuowac dalej z chlopakami z osiedla. Ja nie chce juz. Pozdrawiam ciebie.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.