PS: Jestem już takim śmietnikiem że wpierdoliłem 2 aviomariny by na siłę iść spać ponieważ jutro z samiutkiego rana robię ekstrakcję z 820 mg kodeiny
Dobranoc
Skrajności - bezwzględni/żałośni, wszystko za działkę kradzież/seks
Niebezpieczni na skręcie :nuts:
Jest jeden, podstawowy mit, punkt wyjścia dla wszystkich następnych:
Odurzony alkoholem sprawia istotnie mniejsze zagrożenie dla Wspólnoty, niż odurzony Narkotykami.
Dopóki ludzie wierzą w takie rzeczy, a także, że młode kurwy wracają z Hiszpanii bo kiedy u nas zaczyna się lato u nich pada pierwszy śnieg, i nie rosną truskawki, będą wierzyć i w śmietniki, pobite dzieci i rozbite szyby sklepów.
Zauważyliście, że większą propagandę na dragi wywiera kościół? Co jest głupotą, bo jakim prawem organizacja "religijna" wtrąca się w życie obywateli? Może ktoś nie wierzący chce in-vitro? Może ktoś chce uprawiać przygodni seks, albo ćpać codziennie? W Polsce są okropne stereotypy, najbardziej wkurzają te, które są o kinderćpunach, tzn. np. "Kaszlodyn to gówniany środek dla małolatów, którzy chcą, mieć popierdzielone we łbie". Co mnie okropnie drażni, bo tylko dlatego, że grupa gimnazjalistów, się zaćpała to ja mam nie odejść w kosmos, poznać siebie itd.?
Pozostanę przy starym stwierdzeniu, że nie ma kinderdragów są tylko kinderćpuny.
Owszem, społeczeństwo jest bombardowane informacjami tego typu i nie możemy z tym nic zrobić - jedynie możemy dbać o poziom konkurującego media jakim jest hyper, dbać o jego poziom o informacje - tak, żeby udowodnić, że również jesteśmy ludźmi, jedynie z innym hobby niż reszta.
GCrytek pisze: [1.] Zauważyliście, że większą propagandę na dragi wywiera kościół?
[2.] Może ktoś nie wierzący chce in-vitro?
2. Spór dotyczy finansowania zabiegów in-vitro z budżetu państwa, a nie ich legalności.
Jezus ma rację:
Jezus pisze: jedynie możemy dbać o poziom konkurującego media jakim jest hyper, dbać o jego poziom o informacje
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Marihuana zmniejsza stres? To nie musi być prawda
Regularni użytkownicy konopi często deklarują, że marihuana pomaga im w walce ze stresem. Najnowsze ustalenia naukowców pokazują jednak, że subiektywne poczucie ulgi w dużej mierze wynika z efektu placebo. Choć THC faktycznie wpływa na niektóre wskaźniki fizjologiczne, inne pozostają bez zmian, a część – jak tętno – wręcz rośnie. Badanie przeprowadzone przez naukowców z Washington State University oraz Arizona State University objęło 120 osób regularnie sięgających po marihuanę. Eksperyment przeprowadzono metodą podwójnie ślepej próby (ani uczestnicy, ani badacze nie wiedzieli, kto otrzymuje substancję czynną).
Cały grzyb a czysta psylocybina: co naprawdę pokazał model obliczeniowy
Pytanie krąży po literaturze od dekady: czy psylocybina wyjaśnia całe działanie grzyba, czy tylko jego część? Praca zespołu z University of the Free State, opublikowana 16 marca 2026 roku w Scientific Reports, próbuje odpowiedzieć na nie narzędziami chemii obliczeniowej.
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila
Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.