Deliriant. Nazwy generyczne: Tantum Rosa, Tantum Verde, Difflam
Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 182 / 1 / 0
shaaman pisze:
po ekstrakcji , chciałem w siebie ładować wode z samą solą bez bezydaminy ,bo miałem przeświadczenie że tam jeszcze jest trochę benzy :wall: wypiłem caly kubek z czego połowe zdazylem wypic przed poczuciem smaku , a drugą połowe która została w buzi wyplułem do zlewu :moody:
tak mnie to wy****o że nie czułem buzi :) po jakiś 30 minutach przeszło;) :yay: :yay: :yay:

!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wyekstrahowales benzydamine, zeby nie wpierdalac soli ktora Ci rozpierdala nery a potem wypiles roztwór wody z sola?
Kurwa nie masz mozgu - nie cpaj
  • 757 / 31 / 0
Kurwa jak nie możecie tego jeść to co za problem kupić w aptece pińćset sztuk kapsułek (nawet bez kapsułkarki) i je tym wypełniać?

O proszę, są nawet wegetariańskie, pojemność 500mg - 1g także starczą na długo:
http://www.magicznyogrod.pl/index.php%3 ... emid%3D127
  • 62 / 1 / 0
Byle jakie witaminy z domu wziąć, wysypać, ewentualnie połknąć dla zdrowia, kapsułki napełnić i jest raj. Przynajmniej ja inaczej nie brałam.
Uwaga! Użytkownik Annika nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12 / / 0
Hehe... Pierwsza pizda po Tantum Rosa była chyba najlepsza w moim całym skurwiałym życiu. Takie haluny że się w głowie nie mieści. Patrząc na drzewo widziałam machającego do mnie papugo-pingwina, skaczącego malutkiego faceta ćwiczącego jakiś parkour, a potem sztuki walki(na gola klatę w spodenkach<mniam>) HE później słonia, dinozaura, kobietę w rzeczywistych wymiarach bujającą się na bujaczcę wśród gałęzi. Jakichś podejrzanych typów patrząc za okno, robaki pełzające na podłodze(papierki), Przepaść, pajęczyny, wnikałam w szafe, widziałam czerwone duchy, zwierzęta biegające po pokoju stworzone z dymu papierosów i najlepsze z jednego żuczka(papierek) który pełzał po dywanie nagle wyrosły wielkie nogi i przetworzyl sie w pająka gigantycznego;/ sięgał mi pasa( mam 173cm ) Nigdy nie zapomne. Wtedy moja kolezanka jadła to z krokietem<blee> Ale duzo nie dała rady. Resztę do kapsułek od tabletek i ja tez tak. A wiecie co jest najlepsze...? Każdy następny raz, mimo zwiększania dawek już był coraz gorszy, aż doszło do tego że w ogóle nic zero;/ Jadłam to nawet z jogurtem <bleee> Każdy kęs powodowal odruchy wymiotne;/ ogólnie proponuje bąbki, tylko najpierw trzeba dobrze wysuszyc benzydamine:p A i ostrzegam... broń boże NIE WCIĄGAJCIE TEGO NOSEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja głupia musiałam... stwierdzilam że wole ból niż ten straszliwy smak. wciągnęłam 1,5 saszetki;/ potem dwie godz. płakałam... tak bolało, piekło... ah... straszne!!! Nos mi się podrażnił bardzo. Do tej pory w środku mnie boli. ;/ Nie moge wciągac fety jedną dziurką ;/ Wrr... Głupia ja. : p
Serdecznie pozdrawiam ; **
Uwaga! Użytkownik dino93r nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
hahahahaahhaahah, Ty jestes chyba prowokacją, powiedz, że tak. Wciągnelas nosem 15 gram soli z benzydamina? :D HAHAHAHA, to juz brak slow, naprawde :D

Chris
  • 4 / / 0
Znowu dalem szanse benzie, 3 saszety, piekna ekstrakcja, w pizde blyskawic i smug ale OEVow zero :( musze zarzucic z saszet, zeby wrocily mi takie fazy jak ~3 lata temu? Wtedy po 3 widzialem wszystko co mozliwe :/

Chris
  • 3854 / 312 / 0
Dino, masz tak pusty łeb, że jakby ktoś Ci przywalił z otwartej ręki w twarz, to echo rozjebałoby Ci czaszkę. Jeżeli nie jesteś prowokacją, to boję się pomyśleć, co będzie z Tobą za 3-5 lat.
  • 1558 / 18 / 0
ja głupi w wieku 14/15 lat zjadłem najpierw 2 saszetki to tylko zwierzęta mi się zmieniały na to o czym pomyślałem. 2 tyg później zjadłem 3 saszetki i powiedziałem że już NIGDY tego nie ruszę, jak i nie ruszyłem do teraz.

do teraz zostały ze 3 siwe włosy w jednym miejscu, przegięcie.

ps. Dino, na Twój jakże zajebisty nick powiem że masz pewnie ok 17 lat. Pierdol ćpanie, zostań ninja, i tak już masz dobrze poryty łeb co mówią posty. Możesz wyjść, papiery do odebrania w hydeparku.
  • 12 / / 0
chrisehe pisze:
hahahahaahhaahah, Ty jestes chyba prowokacją, powiedz, że tak. Wciągnelas nosem 15 gram soli z benzydamina? :D HAHAHAHA, to juz brak slow, naprawde :D

Chris
W sensie samą benzydamine( ekstrakcje ) taka pojebana nie jestem . Chociaz uważam że i tak to nie było mądre. A ty chris może sie odwalisz ode mnie w koncu?
Uwaga! Użytkownik dino93r nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12 / / 0
Pusta raczej nie jestem. nie znacie mnie to prosze mnie nie oceniac. Nie raz robie głupie rzeczy, ale czlowiek uczy się na błędach. Hm... zajebisty mam nick ze względu na to, że napisałam mój rok urodzenia? W sumie może i tak, bo każdy jak spojrzy że jestem mloda, to od razu że gówno wiem, czyli jestem pusta. Ale spojrzcie w ten sposób, jak teraz bede ciagle cpała to za 10 lat bede taka sama jak wy, bo poznam zle strony tego całego świństwa. A jak teraz przestane to za 10, 15, 20 lat bede tak samo glupia jak teraz. Bezsens!!
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Hiszpania zezwala na narkotyki w samochodach

Ministerstwo Spraw Wewnętrznych Hiszpanii zaskoczyło związki zawodowe policji, wydając polecenie, aby nie karać użytkowników narkotyków znajdujących się w zaparkowanych samochodach. Decyzja ta ma na celu ochronę prywatności obywateli, ponieważ zaparkowane pojazdy uznawane są za „prywatną przestrzeń”.

Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.