Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Zablokowany
  • 2334 / 9 / 0
Siema. Mama dziwne pytanie. Pare dni temu na imprezie podbił do mnie kumpel z kilkoma ciemno niebieskimi kuleczkami pyta mnie co to jest. Kuleczki te miały taką plastelinową konsystencję, średnicę powiedzmy 0,7cm i brudziły na niebiesko. Mówi, że dostał od znajomego (który sprzedawał to po piątce). Podobno ktoś tam po połówce tego był mocno wyjebany- niestety nie mam pojęcia na jakiej zasadzie to działa i nie mam pewności, że w ogóle działa. Obydwaj byliśmy dość mocno porobieni i niestety nic ciekawego z rozmowy nie wyniosłem. Dał mi jedna taką, wsadziłem ją do kieszeni, niestety na następny dzień została tylko niebieska plama- rozpłynęło się to. Powiedzcie mi, mieliście z czymś takim styczność, czy ktoś wkręcił tego mojego znajomego i pośrednio mnie? :wall:
@Edit
Zapomniałem.... w smaku obrzydliwie gorzko-kwaśnie, strasznie intensywne- nie przypomina to nic co jadłem (tylko to liznąłem).
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 51 / 1 / 0
Prawdopodobnie Gumijagoda, poszukaj na forum tematu o takiej nazwie ;-).
  • 98 / / 0
Możliwe, że zlepiona "Gumijagoda", ale tak rozpuszczalność i kolor nasuwają również na myśl PCP... Ale by była impreza. :*)
  • 757 / 31 / 0
PCP jest w niebieskich tabletkach ale są bardzo małe i chyba bardziej twarde niż plastelinowate, po włożeniu do ust od razu się rozpływają. Też bym gumijagodę obstawiał.
  • 145 / 2 / 0
jakie jest dzialanie gumijagody i jakie sa ceny? bylbym wdzieczny z linki czy konkretne odpowiedzi. dzieki
  • 111 / 1 / 0
kr0pka pisze:
jakie jest dzialanie gumijagody i jakie sa ceny? bylbym wdzieczny z linki czy konkretne odpowiedzi. dzieki
Link do smartshopu: http://kolekcjoner.nl/produkt/gumijagoda/
Wątek na [h]: http://talk.hyperreal.info/gumijagoda-t28157.html
  • 11 / / 0
Jak to sprzedawał po piątce to raczej nie gumijagoda, która u mnie w stacjonarce 25zł kosztuje.
Todellisuus on vain psilosybiinin puutteesta johtuva illuusio. <- Nie wiem co to jest kurwa mać.
  • 130 / 1 / 0
pewnie PCP...
  • 343 / 3 / 0
założyłem kiedyś wątek o różowych "plastelinowych" kuleczkach .
możliwe że to coś podobnego , jak kwaśne ffchÓj to pewnie to samo co miałem ;]
Tyle że na forum nikt mi nie był w stanie powiedzieć co to za piksy .
Sweet dreams are made of this
Who am I to disagree?
Travel the world and the seven seas
Everybody's looking for something
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Turcja: Całe miasto na haju po spaleniu 20 ton marihuany przez policję w centrum miasta

W tureckim mieście Lice 25 000 mieszkańców zostało nieumyślnie odurzonych dymem z marihuany po nieprofesjonalnej akcji spalania 20 ton marihuany. Sprawdź, co się wydarzyło.

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

Hiszpania zezwala na narkotyki w samochodach

Ministerstwo Spraw Wewnętrznych Hiszpanii zaskoczyło związki zawodowe policji, wydając polecenie, aby nie karać użytkowników narkotyków znajdujących się w zaparkowanych samochodach. Decyzja ta ma na celu ochronę prywatności obywateli, ponieważ zaparkowane pojazdy uznawane są za „prywatną przestrzeń”.