p4g4y0zzz(X) pisze:Co do przedawkowania to raczej ciezko sie zajebac mefem zeby bylo nieprzyjemnie, chyba ze ktos spanikuje to sam sobie wtedy nakreca śmierc. Raz wysypalem kumplowi 500mg i zakurwil to w klame na 2 dziury, myslalem ze mam grama a mialem 2 ;] Chuj tam aj tam. Wystrzelilo go niesamowicie, zaczal sie prezyc i drzec morde - kurwa ale mnie rozpierdalaaaaAA!! Potem sie uwalil, lezal z 3 minuty nie ruszajac sie potem wstal i wybiegl z domu sprintem na bosaka i dar ryja jak pojeb ;] Ale ogolnie mowil ze to najlepsza faza w jego zyciu byla. Oszczedzcie pierdolenia ze jestem pojebem - wiem o tym ;]
Gwynnbleid pisze:no to zajebiście jakby mi kumpel posypał na pierwszy raz 250 mefa to bym go zajebał za taką akcje.
Chodzi o to bardziej ze sfazowani nie sa agresywni tak jak po amph. bywa czesto ze szukaja zaczepki a i do bitki sie jest tez skorym to wiem z własnego doswiadczenia
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia
Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.