Homologi, izomery i pochodne dimetoksyamfetaminy.
Więcej informacji: DOx w Narkopedii [H]yperreala, TMA w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4024 / 375 / 953
Czyli tak czy siak, warto mieć na uwadze, by ze wszystkich dostępnych na kartonach substancji, na ważkę uważać najbardziej.

....to się rymuje sie czy mi się zdajesie?
  • 1558 / 18 / 0
pokolenie Ł.K. pisze:
Czyli tak czy siak, warto mieć na uwadze, by ze wszystkich dostępnych na kartonach substancji, na ważkę uważać najbardziej.

....to się rymuje sie czy mi się zdajesie?
taa... JOU JOU :D emo bracia, no dobra trza uważać na ważkę, lecz nie ja, ponieważ ostatnio to 3lata temu newbe miał ich ze 100 w lodówce, a teraz znikąd sobie ich nie wytrzasnę, pan s chyba nie żyje, w ogóle to jest już nie legalne chyba itd itp. a bym zjadł, chętnie.
  • 4024 / 375 / 953
Heh, byli tacy, co się oferowali na allegro, a później i rozdawali za darmo. Ja jedną dostałem i było fajnie.
  • 2775 / 39 / 0
ważka jest legalna w Polsce
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2497 / 50 / 0
byly jeszcze przypadki smierci po DOB, gdzie jako przyczyne zgonu stwierdzono kwasice meaboliczna, a jak wiadomo bromowazka, to zupgradeowana wersja DOB
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1876 / 23 / 0
Mówisz o tym przypadku w Republice Czeskiej?
  • 1474 / 16 / 0
Pokolenie ten o którym mówisz to na pewno miał ważke?

Poniekąd by sie zgadzało po opisach działania że to ten drugi izomer, ale im więcej czytam o b-df'ie tym bardziej mi sie wydaje, że Pan A. miał na kartonach coś innego...
Bo brałem to ustrojstwo dwa razy raz jednego i raz dwa papiery, a nie równało sie to do np 20mg 2C-E doustnie czyli niby nie dużo (oral na naprawde mocny trip potrzebowałem zawsze 30-40mg).

Ci co wiedza co na kartonie jest moga sobie uważać, ale są tacy co to chujstwo ze względu na cene zaczną puszczać jako kwas i jeszcze w przyszłości napewno nie jedno nieszczęście sie zdarzy...
  • 4024 / 375 / 953
Dla mnie to było zupełnie to samo co miał kiedyś inny S ;-) przedawca, a co wszyscy wtedy uważali za ważkę izomer nr 1. Wtedy, kiedy nie słyszało się jeszcze za bardzo o innych substancjach na kartonach.
  • 585 / 52 / 0
pokolenie Ł.K. pisze:
Dla mnie to było zupełnie to samo co miał kiedyś inny S ;-) przedawca, a co wszyscy wtedy uważali za ważkę izomer nr 1. Wtedy, kiedy nie słyszało się jeszcze za bardzo o innych substancjach na kartonach.
Mialem identyczne odczucie, z reszta nawet blotter byl ten sam :-)
  • 591 / 8 / 0
Chciałem spróbować ważki na jednym z większych już prawie nadchodzących festiwali muzycznych i nie wiem czy jest warto.
Wiem, że na pewno pojawi się w moim organiźmie alkohol, nikotyna i mj [moze jakies beta-ketony, kto wie]. Zastanawiam się, czy nie będzie wysokiego prawdopodobieństwa na jakieś uszkodzenia fizyczne. Do tego czy przy mixach nie jest zbyt niebezpieczne. Trochę się nastraszyłem waszymi wypowiedziami o ludziach, którzy mieli problemy po BDF.
Do tego pytanie; czy będę w stanie ogarnięty rozmawiać z kimś tak, aby nie poznał mojego stanu?
No i czy warto brać to, czy poszukać czegoś innego
ODPOWIEDZ
Newsy
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.

My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.