Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
[Może by tak temat zakładać za pomocą Wielkiej litery?]

Witam! Na hyperrealu jestem od niedawna, ale sporo tematów już przeczytałem lecz nigdzie nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie. A mianowicie chciał bym rozpocząć przygodę z psychodelikami i nie wiem od czego zacząć. Zastanawiałem się nad gałką, 4-HO-MET, 4-AcO-DMT, 2-ce i wieloma innymi substancjami. Sporo czytałem o psychodelikach, ale szczerze powiedziawszy za chuja nie wiem co wybrać. Proszę was doświadczonych psychonautów o radę! :finger:
  • 1530 / 9 / 0
Na początek polecam solidną dawkę gałki z torebki ;)
  • 226 / 3 / 0
4-HO-MET, 4-AcO-DMT powinny być dobrym wyborem. Dobra muzyka, ładny krajobraz, lubiane towarzystwo. Najlepiej LSD, ale to nie w naszym kraju bo jest nielegalne :cheesy:
UWAGA: Latające owoce morza!
lost myself in every way
http://www.youtube.com/watch?v=1i-L3YTe ... ture=share
  • 2775 / 39 / 0
A jego zdobycie graniczy z cudem. Lub nawet nim jest %-D
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3129 / 26 / 0
Grzyby.
  • 1558 / 18 / 0
2C-E :)
  • 1 / / 0
chsn pisze:
Grzyby.
Na grzyby musiał bym jeszcze trochę poczekać.
  • 2775 / 39 / 0
Zrób sobie listę i wylosuj. Jest tyle środków, że głowa boli
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3129 / 26 / 0
Szpadyzor pisze:
chsn pisze:
Grzyby.
Na grzyby musiał bym jeszcze trochę poczekać.
Według mnie warto.
  • 1 / / 0
Serdecznie dziękuje za rady. :heart:
Jednak na początek zdecyduje się na 4-HO-MET. %-D
ODPOWIEDZ
Newsy
Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.