Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 394 / 7 / 0
Ile polecacie na pierwszy raz? Mam lekką tolerke na kode 450mg mnie robi. Tramal przyjąć i.v czy doustnie ?
  • 2651 / 42 / 0
ja tam wczoraj co pol h 400 mg wrzucalem lacznie 2600 mgcos tam czulem ale tramal nie dla mnie,kumpel 1200 mg i go zmiotlo hehe :kotz:
  • 466 / 4 / 0
Wez na pierwszy raz 500mg i bedzie git tylko benzo wez jakieś.
  • 116 / / 0
Na pierwszy raz wrzucałem 400mg tramadolu i było bardzo dobrze (waże ok 70 kg) i już przed tym miałem kontakt ale niewielki z opiatami, innego dnia drugi raz 400mg porobiło mnie średnio, trzeci raz 400mg dobrze, i co wydaje mi się dziwne ok 300 mg też porobiło mnie ładnie ;-)
  • 394 / 7 / 0
Muszą być benzo? niezabardzo je lubie i nawet po małych dawkach mam splątanie.
  • 28 / / 0
@Wolny Od Nałogów - a chcesz mieć padaczkę i odgryźć sobie język? Jak tak, to nie bierz benzo. Fakt, że w ilości 500 mg raczej nie powinno aż tak Cię walnąć, ale... strzeżonego pan Bóg strzeże.
  • 1611 / 35 / 0
200-250mg na pierwszy raz bez benzo. Najwyżej, nie wcześniej jak po godzinie dorzuć 100mg.
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 2651 / 42 / 0
co wy tak z tym benzooo ...bez przesady az tak niezbedne nie jest da sie przezyc ja dalem rade po ponad 2000 mg wiec...NIE SRAĆ!!!
Ostatnio zmieniony 09 lipca 2010 przez ShadySharky, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1718 / 9 / 0
Raul Duke pisze:
co wy tak z tym benzooo ...bez przesady az tak niezbedne nie jest da sie przezyc ja dalem rade po ponad 2000 mg wiec...NIE SRAĆ!!!
Przeciez kazda osoba jest inna. Niektorzy maja padaczke bez dragow, wiec pomysl.
  • 116 / / 0
Bardzo miło wspominam 400mg tramadolu z marihuaną :-)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce

Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.

Rozebrali LSD na części. Zostało działanie bez wizji

Zespół z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis podszedł do LSD tak, jak inżynier podchodzi do urządzenia, którego nie rozumie: rozłożył je na części i sprawdził, bez których nadal działa. Praca ukazała się we wrześniu 2026 roku w „Proceedings of the National Academy of Sciences”, a jej autorem korespondencyjnym jest David E. Olson, dyrektor Institute for Psychedelics and Neurotherapeutics.

Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie

Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.