można stosować doraźnie?
Powód: Z "Anafranil - za i przeciw", Sercz kurwa!
Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Ja raczej nie będę tego jadła, widząc jak mój futrzak się po tym męczył... Był zmulony, lekko spięty, mega śpiący i srał pod siebie kisielem jakimś. Nie sądzę, żeby mi też podobał się ten stan
Ale dziękuję, że mi odpisałeś
Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
Po żadnym SSRI nie miałem takiego piekła ;p
Pierw miałem takie nasilenie deprechy i nerwicy, że myślałem że sie zayebie żeby mieć spokój w końcu
brałem miesiąc jakoś ponad
z czego 1 dzień jakos mi się polepszyło pod koniec to brałem z tydzień ponad jeszcze i cierpiałem ale już ten dzień nie wrócił
Libido ? zapomnijjjjjj bez tego moge walić gruche co pare h, z Anafranilem to po tyg abstynencji ledwo się prężył... raz to dochodziłem 3h taki wkur.... że masakra, fiut martwiak ;/ Laska też by nie dała rady tu za wiele zdziałać, jeszcze z takim samopoczuciem nie ma szans...
Wspomnę jeszcze o sucharze w mordzie, suchość ryja po zielsku to chyba nic bo ta już była skrajna, po Anafranilu wszędzie musiałem iść z wodą, nied aj boże się przebiegłem naet 10 metrów albo zdenerwowałem to musiałem usta odklejać od zębów, mówić nie mogłem... i jak tu się tłumaczyć znajomym, wode raz brałem od jednego bo myślałem, że nie dojde do domu ...
aktualnie citabax 60 gówno dał i odstawiam wraz ze spamilanem -.-
już nie wiem co mam jeść ;/ deprecha i nerwica, ciągłe zmeczenie umysłu tym stanem ;/
Samuraxo jak czytam twoj post to mam wrażenie, że powinienes pomyślec o jakims anksjolityku. Moje libido jest posrane, ciesze sie w koncu ze cos skutecznie je blokuje, ale i tak góra tydzień wytrzymuje, tylko dzieki temu rozpoznaje ze klomi dziala.
Długo bo pół godziny gadałem i rozkminiałem ze swoim druidem umysł
Xanax Sr 1mg to wybraliśmy potem jakieś piramidki z niego i inne cuda, w każdym bądź razie chcemy nie uzależniać
Ponadto mówił, że xanax powoduje uzależnienie chemiczne po półtora roku, psychiczne pewnie prędzej
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.