4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2013 / 84 / 0
Chyba Cie kopne synu, to nie temat o kodzie ale prawda jest taka ze mnie ona trzyma 6h i na nastepny dzien mam zajebisty nastroj. A co do bolu glowy to sie zgadzam.
  • 1198 / 8 / 0
śpiący pisze:
Jakiego pochodzenia kodeine spożywasz?
spożywałem 4 razy thiocodin w ilości po 20 tabletek na raz,obyło się bez jakichkolwiek sensacji żołądkowych,to nie mogło mieć żadnego wpływu na tamto zatrucie bo wtedy to ja kode znałem tylko z opowieśći :-) zabawka mocno prezreklamowana,godzina leżenia na łóżku i błogości nie jest warta 4 godzin chujowego nastroju i bólu głowy,wole mefedron :-D[/quote]
Tez tak mialem po thiocodinie, za 2 razem popijałem te tabsy woda zakwaszona kwasem cytrynowym i problemy zoladkowe minely. OFTOP sie troche zrobil.
  • 481 / 5 / 0
ja popijałem coca colą:) ogólnie pierwsza godzina bosko,potem nie za bardzo,rozdrażnienie,boląca głowa,a głod tkankowy to musi byc horror,nie dla mnie takie zajawki jak opio ;] już kończe offtopa :rolleyes:
  • 136 / 3 / 0
Te rzyganie to jest właśnie zatrucie manganem, jeżeli towarzyszyło ci później takie dziwne uczucie zimna (nie dreszcze) to radzę odstawić to gówno czym prędzej.
  • 2013 / 84 / 0
Kurwa ja rzygam jeszcze przed upedzeniem kota s4s4s4.
  • 481 / 5 / 0
chojrak pisze:
Te rzyganie to jest właśnie zatrucie manganem, jeżeli towarzyszyło ci później takie dziwne uczucie zimna (nie dreszcze) to radzę odstawić to gówno czym prędzej.
uczucie zimna przeplatane z kurewsko mocnymi atakami gorąca przy których pojaiwały się urojenia,schizy,omamy i halucynacje,totalny brak sił zyciowych :-/ ja bym postawił na mangan+benzaldehyd:P
  • 3523 / 53 / 0
śpiący pisze:
chojrak pisze:
uczucie zimna przeplatane z kurewsko mocnymi atakami gorąca przy których pojaiwały się urojenia,schizy,omamy i halucynacje,totalny brak sił zyciowych :-/ ja bym postawił na mangan+benzaldehyd:P
uczucie zimna często towarzyszy schodzeniu, do tego dochodzą lęki i urojenia, schizy. Powyższe objawy niekoniecznie a raczej na pewno nie są objawem zatrucia manganem
  • 2013 / 84 / 0
Objawy zatrucia mangane sa widoczne po - od 6 miechow do 3 lat. jak bedziecie mimowolnie tanczyc reggeaton to znaczy ze sie zatruliscie.
  • 927 / 5 / 0
Nigdy nie zaliczyłem rzygania po kocie. Najczęściej szły bełty to thiocodinie :kotz: Jaki ja byłem głupi że rozgryzałem te tabletki :wall:
Z całą pewnością thio mogę uznać za najgorszy zmak z jakim miałem do czynienia, raz piłem cipacza po zjebanej extrakcji, ale byłem wtedy najebany i za chuja nie pamiętam smaku %-D.Roztwór kota zawsze wchodzi gładko, ale popita obowiązkowa. W porównaniu z rozpuszczonymi tabletkami thio, kotek jest ambrozją %-D
  • 574 / 3 / 0
Lepiej powie ile fioletu sypnął i czy woda aby nie za ciepła.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Rytuały, narkotyki i przestępstwa seksualne. Są zarzuty dla fałszywego szamana

Mężczyzna z Gryfina (woj. zachodniopomorskie), Dariusz T. przedstawiał się jako uzdrowiciel, radiesteta, bioenergoterapeuta i praktyk kambo. Jego działalność, która miała pomagać osobom zmagającym się z traumami i depresją, okazała się jednak przykrywką dla niebezpiecznych praktyk i przestępstw. 62-latek oskarżony jest o przeprowadzanie "rytuałów" przy użyciu roślin psychoaktywnych i przestępstwa o charakterze seksualnym.

Medyczna marihuana w Bundeslidze: Union Berlin przełamuje tabu

Piłka nożna to nie tylko bramki, transfery i wielkie emocje. To również przestrzeń, w której odzwierciedlają się społeczne zmiany, nastroje i debaty. Decyzja Unionu Berlin pokazuje, że stadion może stać się miejscem znacznie szerszej dyskusji – o zdrowiu i przełamywaniu tabu. Berliński klub jako pierwszy w historii Bundesligi związał się z marką medycznej marihuany.

15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii

Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.