Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 10 / / 0
Drogie ćpunki, zastanawia mnie czy przez ćpanie macie jakieś manie, obsesje nie jestem pewna czy nawyki to równie dobrze sformowanie. Coś typu nie zasnę dopóki nie zapukam w biurko 4 razy; po zjedzeniu jakiś dragów muszę szybko zagryźć marchewką; codziennie rano słucham symfonie Beethovena; liczę zjedzone ziarenka słoneczniku; myję ręce tylko i wyłącznie w ciepłej wodzie mydląc je czereśniowym mydłem itp. Tu możecie właśnie się tym podzielić ;-)

Raczej tego typu watka nie było, lecz mogę się mylić. Jak coś to nie pogniewam się jak trafi on do kosza
Ale zachęcam do odpowiadania %-D

Dziękuję za uwagę, z nał(b)ogiem :gun:
Uwaga! Użytkownik jendza nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 84 / / 0
hm. mam, ale to raczej nie przez ćpanie.
gryzę policzki od wewnątrz cały czas
  • 2179 / 31 / 0
spoko bedziesz miał raka i utną ci pół mordy
  • 1067 / 206 / 0
Charakterystyczne zaciąganie nosem , mimika twarzy
I don't do drugs. I am drugs.
  • 1041 / 4 / 0
Z takich bardziej dziwnych nawyków to chyba to, że nigdzie się z domu nie ruszam bez czegoś z długim rękawem. Czy to bluza, sweter, kurtka - cokolwiek, byle miało długi rękaw. Nawet jeśli jest 40 stopni upału i wiem, że będę nosić to w ręku, a nie na sobie to i tak zawsze biorę :D.
  • 1558 / 18 / 0
drapie sie po twarzy zawsze po fecie.. .bo mam trądzik... a rano się budze i 30 czopsów więcej :blush:
  • 3854 / 316 / 0
Wolę szczać do zlewu niż do kibla.
  • 63 / 2 / 0
Nie noszę bielizny, nie jem śmietany, przed porannym szlugiem MUSZĘ zjeść choćby ciastko, nie kupuję kobietom ciętych kwiatów, kąpię się min. 3 razy na dzień, nigdzie nie ruszam się bez telefonów, śpię po 3-5 h na dobę, nie piję wódki, nie mogę żyć na trzeźwo, nie piję kawy bez mleka, nie jem czarniny, NIKOMU nie dam pić w moim kubku. Więcej grzechów nie pamiętam :-D
Ostatnio zmieniony 05 lipca 2010 przez oLdbOy, łącznie zmieniany 1 raz.
Prawdziwi mężczyźni nie jedzą miodu - prawdziwi mężczyźni żują pszczoły.
..."Bo dla mnie nie wiedzieć czemu, wolność ma zapach acetylenu.
Powstałe z karbidu gazy, doprowadzają mnie do ekstazy"...
  • 130 / 2 / 0
wale konia lewa reka
katuje lufke po 1 biciu
  • 145 / 2 / 0
Nie noszę bielizny
Oo. jakie uczucie?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.