Śluzówkę mam trochę zjebaną ale co tam, jeżeli jest lepiej to jej pech.
z tego, co pamiętam, wchodzi b.szybko. możesz spróbować, zawsze jakaś alternatywa ;-)
Chociaż przydało by się jakieś benzo na które można się przerzucić na końcu, np diazepam. Pójdę prywatnie do psychiatry, powiem jaka jest sytuacja, że lekarz mnie w to wjebał i chę wyjść, może wypiszę diazepam.
Jeżeli wychodzę, to również wsadzam pod język, z tym, że jak się rozpuści całkiem natychmiast odpalam papierosa, też uwielbiam ten stan kodziarz ;] ale od nikotyny jeszcze się nie uzależniłem i chciałbym żeby tak zostało.
Słuchaj kodziarz,mógłbys uscislic czego poszło 9 ??? miligraów czy 9 dwójek,bo ja jak wychodziłem z alpry to wszedłem na klon i w ciagu 3 miesiecy dopierdalałem 10 -14 mg doba,na przemian z alko.
teraz sie ostro uspokoiłem,o alko nie ma mowy a dawke ze strachu sciąłem w ciagu 1,5 miecha do 6mg doba.tyle ,że wspomagam sie ostro karbą(do 900 mg).I tak mam skręty ale łagodne-łamanie gnatów i koszmarne bóle łydek,na szczescie mnie nie trzesie.Kawe moge napierać po oporach.
pzdr.
Dzisiaj trochę "przedobrzyłem", bo wczoraj zdarzyło mi się wypić dwie ćwiartunie i 3 mocne piwa... (wkur***em się w domu :-/ ).
Kodziarz - albo na diazepam, albo na Klorazepat i jakaś obstawa przeciwpadaczkowa w formie karbamazepiny się przyda ;) Ja bym jeszcze dorzucił spamilan na lęki, bo to też hujostwo przy odstawce benzo.
Kowal - też mam skurcze łydek :-/ , przeważnie razem ze skręciorem i zwijam się wtedy jak kokonik - no niestety uroki alkoholizmu i lekomanii... Ale na to biore od ojca Tetraratio - pomaga ;-)
kowal1125 pisze:Ja robię dokładnie tak samo jak nutelle-cole ale w nosa też czasami ładowałem. Tyle, że to było dawno temu. Teraz mam taki rytuał. Rano wsiadam do auta, zarzucam klony (wczoraj 9 poszło:
Słuchaj kodziarz,mógłbys uscislic czego poszło 9 ??? miligraów czy 9 dwójek,bo ja jak wychodziłem z alpry to wszedłem na klon i w ciagu 3 miesiecy dopierdalałem 10 -14 mg doba,na przemian z alko.
Ogólnie głupi byłem i sobie wyrobiłem niepotrzebną tolerancję.
@narcotic_dream, masz rację, niepotrzebnie się tutaj pytałem bo fakt, było już w wielu działach.
No i klony mnie już nie bawią, oprócz tego, że mam ten przyjemny stan rano.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.