4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2013 / 84 / 0
Chyba Cie kopne synu, to nie temat o kodzie ale prawda jest taka ze mnie ona trzyma 6h i na nastepny dzien mam zajebisty nastroj. A co do bolu glowy to sie zgadzam.
  • 1198 / 8 / 0
śpiący pisze:
Jakiego pochodzenia kodeine spożywasz?
spożywałem 4 razy thiocodin w ilości po 20 tabletek na raz,obyło się bez jakichkolwiek sensacji żołądkowych,to nie mogło mieć żadnego wpływu na tamto zatrucie bo wtedy to ja kode znałem tylko z opowieśći :-) zabawka mocno prezreklamowana,godzina leżenia na łóżku i błogości nie jest warta 4 godzin chujowego nastroju i bólu głowy,wole mefedron :-D[/quote]
Tez tak mialem po thiocodinie, za 2 razem popijałem te tabsy woda zakwaszona kwasem cytrynowym i problemy zoladkowe minely. OFTOP sie troche zrobil.
  • 481 / 5 / 0
ja popijałem coca colą:) ogólnie pierwsza godzina bosko,potem nie za bardzo,rozdrażnienie,boląca głowa,a głod tkankowy to musi byc horror,nie dla mnie takie zajawki jak opio ;] już kończe offtopa :rolleyes:
  • 136 / 3 / 0
Te rzyganie to jest właśnie zatrucie manganem, jeżeli towarzyszyło ci później takie dziwne uczucie zimna (nie dreszcze) to radzę odstawić to gówno czym prędzej.
  • 2013 / 84 / 0
Kurwa ja rzygam jeszcze przed upedzeniem kota s4s4s4.
  • 481 / 5 / 0
chojrak pisze:
Te rzyganie to jest właśnie zatrucie manganem, jeżeli towarzyszyło ci później takie dziwne uczucie zimna (nie dreszcze) to radzę odstawić to gówno czym prędzej.
uczucie zimna przeplatane z kurewsko mocnymi atakami gorąca przy których pojaiwały się urojenia,schizy,omamy i halucynacje,totalny brak sił zyciowych :-/ ja bym postawił na mangan+benzaldehyd:P
  • 3523 / 53 / 0
śpiący pisze:
chojrak pisze:
uczucie zimna przeplatane z kurewsko mocnymi atakami gorąca przy których pojaiwały się urojenia,schizy,omamy i halucynacje,totalny brak sił zyciowych :-/ ja bym postawił na mangan+benzaldehyd:P
uczucie zimna często towarzyszy schodzeniu, do tego dochodzą lęki i urojenia, schizy. Powyższe objawy niekoniecznie a raczej na pewno nie są objawem zatrucia manganem
  • 2013 / 84 / 0
Objawy zatrucia mangane sa widoczne po - od 6 miechow do 3 lat. jak bedziecie mimowolnie tanczyc reggeaton to znaczy ze sie zatruliscie.
  • 927 / 5 / 0
Nigdy nie zaliczyłem rzygania po kocie. Najczęściej szły bełty to thiocodinie :kotz: Jaki ja byłem głupi że rozgryzałem te tabletki :wall:
Z całą pewnością thio mogę uznać za najgorszy zmak z jakim miałem do czynienia, raz piłem cipacza po zjebanej extrakcji, ale byłem wtedy najebany i za chuja nie pamiętam smaku %-D.Roztwór kota zawsze wchodzi gładko, ale popita obowiązkowa. W porównaniu z rozpuszczonymi tabletkami thio, kotek jest ambrozją %-D
  • 574 / 3 / 0
Lepiej powie ile fioletu sypnął i czy woda aby nie za ciepła.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany może drastycznie zwiększać ryzyko astmy. Pojawiły się nowe dowody

Legalna dostępność marihuany to kwestia, o którą w naszym kraju stale się spieramy. Ma zarówno swoich zwolenników, jak i przeciwników. Ostatnio pojawił się jednak nowy argument: okazuje się, że palenie marihuany może drastycznie zwiększać szansę zachorowania na astmę. Dlaczego tak się dzieje?

Mieli podawać własnemu synowi narkotyki. Sąd Apelacyjny w Legnicy nie miał dla nich litości

Historia niespełna trzymiesięcznego Arturka z Legnicy na Dolnym Śląsku wstrząsnęła opinią publiczną w Polsce. Dorian G. i Katarzyna K. mieli poić malca narkotykami. W trakcie procesu wzajemnie obarczali się odpowiedzialnością. W czwartek (9 października) Sąd Okręgowy w Legnicy rozpatrzył apelację oskarżonych. — Tylko oni byli odpowiedzialni za to, że w organizmie dziecka znalazły się substancje psychoaktywne i w takim stężeniu, że zagrażały życiu i zdrowiu tegoż niemowlęcia — mówił sędzia Lech Mużyło podczas ustnego uzasadnienia wyroku.

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.