Więcej informacji: Fenyloetyloaminy w Narkopedii [H]yperreala
Skoro podobno po LSD itp mogą wystąpić to dlaczego po fenetylaminach ma być to niemożliwe?
Ja mam flashbacki co pare dni przez 2c-e. Nieraz budze sie w srodku nocy i kiedy otwieram oczy wizualne efekty sa na poziomie 20mg substancji i trwaja od paru sekund do paru minut. Raz nawet zdarzylo sie tak ze trwalo to od nocy do samego rana, zupelnie jagbym wzial wtedy 2c-e mimo ze nie bralem. Z tym ze efekty bylo glownie na tle wizualnym a nie psychicznym chodz te drugie wystepowaly tez tyle ze urywkowo/sporadycznie.
Wiec prosze mi tu nie pierdolic ze to niemozliwe, peace :)
Psychedeloobeegzystencjotamina pisze:Ja mam flashbacki co pare dni przez 2c-e. Nieraz budze sie w srodku nocy i kiedy otwieram oczy wizualne efekty sa na poziomie 20mg substancji i trwaja od paru sekund do paru minut. Raz nawet zdarzylo sie tak ze trwalo to od nocy do samego rana, zupelnie jagbym wzial wtedy 2c-e mimo ze nie bralem...
miałem dokładnie to samo dopiero na drugi dzień w nocy, obudziłem się i wpadłem trochę w panikę bo pierwszy raz mi się to zdarzyło, trzymało do rana, potem trochę normalności i powtórka na trzeci dzień, ale już słabiej... Nie wiem czy to jest HPPD, ale już od pierwszego zażycia utrzymuje mi się taka smuga która pojawia się i znika w różnej częstotliwości (w ciemności lub przy zamkniętych oczach), i do tego latający, świecący punkt, który ucieka zawsze w górę, no i te przelatujące "muchy" :scared: . Dodam jeszcze że przez pięć dni po spożyciu dokuczał mi bardzo gęsty "visual snow", szczególnie jak się budziłem, ale już się trochę unormowało. ;-)
podczas jazdy na rowerze, odczułem delikatny bodyload
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.