ODPOWIEDZ
  • 19 / / 0
wspolczucie dla wszystkich ktorzy wysadzali na terenach zalanych przez powodz, mi pierdolone deszcze usunely ze 60%roslin.... laczmy sie w cierpieniu [*]
  • 657 / 7 / 0
chlip... chlip... biedne rosliny :'(

[*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*]

Pomoc dla powodzian w listopadzie!
Uwaga! Użytkownik Akodeen jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
hahah komu zalało to zalało, na mazurach suchutko i świeci pięknie słońce, dalej nie zapeszam pozdro
Uwaga! Użytkownik haziaj1988 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 121 / 1 / 0
wiem co to strata roślin - ten sezon wykończy mnie psychicznie. łącze się w bólu! :-(
  • 75 / / 0
szkoda , trudna sprawa, no to huj w tym roku i z mojego palonka na pomorzu ,zapylam juz dzisiaj. szkoda gosci z terenow powodziowych.otwarta pestka w tym roku moze w koncu zaowocuje ze zaczna oddawac nasiona w koncu ci ktorzy kiedys je dostali.proponuje zapylac i kierowac for powodzian.moze palenie im pomoze zarobic .niewiem co tu jeszcze dopisac,jestesmy z wami , wszyscy hyperrealowcy smuca sie razem z wami , moja babka nawet sie smuci , ale zauwazylem ze zaczeli kombinowac z depenalizacja , moze polske dopada kryzys przez ta powodz?? moze napewno??ktorys z politykow na wizji ostatnio nawijal chyba nawet z PO ze juz tylko krok do depenalizacji, po ktorej chca sie kierowac w strone legalizacji.widac szukaja sposobu nawet w extremalnych rozwiazaniach. powodzianie u mnie macie pestki napewno.damy razem rade, jestesmy polacy niezniszczalni i wierze ze uda sie ten kraj naprawic , a moze byc tylko lepiej i niemowcie mi ze gorzej. kazdy smeci i narzeka i taki stereotyp sie wyrobil.powodzianie jestesmy z wami jestesmy z wami , damy rade wiezcie a sie uda.
pozdro all i powodzenia
ODPOWIEDZ
Newsy
Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.

Mefedron z internetu w 20 minut z dostawą do domu. Uzależniają się już dzieci w wieku 12 lat

Kiedy dziennikarze TVN24 sprawdzili, jak wygląda dziś handel narkotykami w Polsce, zszokowały ich dwie rzeczy: jak łatwo są dostępne - dostawa może dotrzeć w ciągu nawet 20 minut - i kto je kupuje. Nawet 12-latkowie.

Bruksela: rekordowy wzrost natychmiastowych mandatów za narkotyki

Prawie jedna czwarta propozycji natychmiastowych mandatów karnych (PTI) w Belgii (24,5 proc.) dotyczy Regionu Stołecznego Brukseli – poinformowało we wtorek 30 września 2025 r. Federalne Ministerstwo Sprawiedliwości (SPF Justice). To ogromny skok w porównaniu z zaledwie 0,1 proc. w 2024 r. i 1,7 proc. w 2023 r. Tak gwałtowny wzrost to efekt decyzji prokuratury brukselskiej, która w tym roku postawiła na intensywniejsze zwalczanie handlu narkotykami, szczególnie poprzez kierowanie PTI do osób posiadających nielegalne substancje.