A zolpidemowi podziękuję, zbyt przypałowe to jest, sen mało regenerujący i działanie króciutkie..brat zopiklon zdecydowanie lepszy, chcociaż ma jedną wadę - gorzki posmak w ryju, ale mogę to przecierpieć bo działa jakieś 6godzin i w sensownej dawce można się całkiem nieźle wyspać, bez przebudek.
kowalskii pisze: A zolpidemowi podziękuję, zbyt przypałowe to jest.
Do tematu: ja tam nigdy po Alprze nie mogłem jakoś rewelacyjnie zasnąć, tylko za pierwszym razem jebłem się na kilka godzin, ale to była mega-zrzuta po białym tygodniu więc pewno i bez niej zasnąłbym w końcu. Chcesz zasnąć = Loro z Żywcem <3
Na benzo, nawet z alkoholem nie, oczywiście zalane 8mg klona jak najbardziej zrywa film, ale zachowuję się przyzwoicie.
Bez zerwanego filmu najwyżej kogoś zgnoję ale na trzeźwo zdażało się to częściej.
Kurwa to jest forum dla ćpunów i każdy dokładnie wie co to za (lek).
ty to jesteś jakiś nowiciusz i dziwisz sie ze wyśmiewają się z ciebie HAHAHAHA
bzdaddict pisze:Czy ja wiem, na zolpie (za czasów małej benzotolerancji) zdarzało mi się narobić syfu na zerwanym filmie.
Na benzo, nawet z alkoholem nie, oczywiście zalane 8mg klona jak najbardziej zrywa film, ale zachowuję się przyzwoicie.
Bez zerwanego filmu najwyżej kogoś zgnoję ale na trzeźwo zdażało się to częściej.
bzdaddict pisze:Czy ja wiem, na zolpie (za czasów małej benzotolerancji) zdarzało mi się narobić syfu na zerwanym filmie.
Na benzo, nawet z alkoholem nie (...)
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.