no dobra, o paru lekach i zastosowaniach sie dowiedzialem tu.
Zobacz na date. Nie wiadomo czy koles jeszcze zyje a ty chciales go zdissowac swoim zabojczym punchlinem.
Ja o dziwo dowiedzialem sie o DXM nie z internetu a od ziomka.
Ale o DXM nie dowiedziałam się z hypcia, tylko z forum ezoterycznego, a konkretniej z tematu o rozwoju czakr xD Tam był taki jeden, który twierdził, że DXM otwiera czakry i miał acodin w avatarze i w podpisie. I od tego się zaczęło.
Przykro mi, nie pozdrawiam.
Ja dla odmiany Pozdrawiam
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.