...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 229 / 1 / 0
Omega w Bytomiu też byłem:) tzn. mówisz o Nadziei:D ? Hehehe co tam się dzieje... również toruń , na początek polecam wam toruń atmosfera taka ,że żałuje ,że nie chciałem się tam leczyć, looz był... Reggae można było, amerykański hh, a w innych... czasem nawet nazw nie można było...

Omega 91;D hahahahahahahaa Witam Cię KAROL:D hahahahahaha! SSIEMA
  • 343 / 3 / 0
no siema siema ;] ale po chÓj moje imie wypowiadasz xD
pamiętam jak w Bytomiu opowiadałeś o Toruniu , ale tam podobno terapia krótko trwała jakoś (??) .
Sweet dreams are made of this
Who am I to disagree?
Travel the world and the seven seas
Everybody's looking for something
  • 570 / 2 / 0
oj Karol Karol, z nowy ćpasz.
  • 343 / 3 / 0
Tylko mi nie mów Mac , że mnie znasz ? ;]
Who am I to disagree?
  • 570 / 2 / 0
Karol, to ja, Damian. Twoj Duszpasteż od wyjazdów i wpajania Ci do tego zakutego łba Proroctwa Jezusowego. Na wielki śmiertelny huj cmentarny, familoki ci pokazałem, na basen wiozłem (wiesz ile kosztuje ten jebany autobus?!), nawet księdza oszukałem, a Ty taki wbijasz huj cmentarny? huj cmentarny, huj cmentarny, Karol kurwa...
  • 343 / 3 / 0
Nie trafiłeś,Damian nie był moim terapeutą :D
łojeeeezuuu , na basenie złamałem tam abstynencje seksualną z jedną pacjentką :D
wyleciałem za to :gun:
Who am I to disagree?
  • 570 / 2 / 0
jestem dyrektorem i nikt mi tego nie odbierze!
Kler, ćpuny, Bobkorze czy ten motłoch dziedziczny na etacie
  • 343 / 3 / 0
mac pisze:
jestem dyrektorem i nikt mi tego nie odbierze!
Kler, ćpuny, Bobkorze czy ten motłoch dziedziczny na etacie
Za moich czasów mówiło się juz 'Bobrki' (jeśli chodzi Ci o okoliczną dzieciarnie uprzykrzająca życie leczącym się ćpunom) . Nie zapomne akcji jak rzucali szczurami,kamieniami i różnymi rzeczami po oknach krzycząc 'narkomanyyy!!!' %-D
Wgl w tym ośrodku są dni otwarte , gdzie każdy,dosłownie każdy może przyjechać i zobaczyć jak tam z grubsza jest,pogadać z leczącymi się, z tymi co skończyli terapię (neofici) i nawet z tymi co nie skończyli ,a przyjechali odwiedzić ośrodek . Fajny zlot , można odświeżyć znajomości z byłymi pacjentami w różnych,przeróżnych celach ;]
Who am I to disagree?
  • 159 / 6 / 0
Btw - W Bytomiu Damian nie jest juz liderem ;]
Pani Ewa teraz jest ^ ^
  • 570 / 2 / 0
boczemu?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.