GonzoAlfonzo pisze: nie ćpając jesteś zamknięty w swoim zwykłym szarym świecie, wszystko jest normalne, zwykłe pracując czekasz tylko do weekendu aby zachlać mordę z znajomymi i przeruchać jakąś pannę z klubu co się zbytnio nabzdryngoliła, w niedziele grzecznie szturmujesz do kościoła i dajesz piątkę na tace, słuchasz kazania a potem zasiadasz z rodziną przy stole i wcinasz na obiad schabowego i rosół.
A ćpając?....masz tylko jedną myśl która na trzeźwo cię dręczy i męczy że 'ten świat na trzeźwo jest nie do przyjęcia' i choć na chwile chcesz zapomnieć o tej szarej codzienności która przed zapoczątkowaniem ćpania wydawała się normalnością. Taka to moja filozofia.
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
a że na ryju?
no cóż, nie twierdze że to mądre...
Ja od zawsze bylem inny niz rowiesnicy, mialem inne myslenie na temat zycia i przedewszystkim zawsze wiedzialem, ze musza istniec jakies inne swiadomosci. Pierwsze proby oobe i ld, a pozniej droga na skroty, poprzez BWGEN i tak dlugo nic i jakos samo od siebie zaczelo sie mi w glowie interesowac drugsami.
Nie napisze z czego korzystam, ale jedne stosuje do pelnej relaksacji i sluchania super muzy do okola uszu na sluchawkach, a inne, zeby czuc sie bosko i rownie dobrze slyszec muzyczke:) poki co,,,,, bo byc moze, bedzie taki czas w zyciu, ze sie przyzwyczaje i zycie bez tego bedzie bez sensu, ale zdaje sobie z tego w pelni sprawe. ale grunt to wolnosc, nie? Dla mnie wolnoscią to robienie czego sie chce, zadnych blokad, barier. Cpie, bo sie mi to spodobalo i nie bede sie ograniczal, bo wtedy strace swoja wolnosc :)
Ludzie korzystajacy ze srodkow zmeniajacyh swiadomosc sa bardziej otwarci na swiat, niz szara masa zyjaca schematami i sluchajac wiadomosci. Dla mnie tacy wlasnie jestescie, dla mnie jestescie lepsi, po prostu lepsi od innych. My nie spimy i korzystamy :)
przemowienie na chinskim nawozie, nie musze pisac o jaki chodzi :)
pozdrawiam i zycze wam wszystki samych dobrych faz, bez bad tripow i wyniesienia z co poniektorych, jakis zyciowych madrosci :)
CZESC!:)
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.