orzeu pisze: Zawsze wale dwie mocne kawy i jestem gotowy na całonocne misje.
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
bigboy8830 pisze: Wystarczy spalić trochę meth nocka zarwana jak nic
Dokladnie. Niezawodne;]
Chociaz umiem to juz przezwyciezac czasem hehe.
Kawa może i by była dobra ale co z tego że byś w nocy nie spał jak za dnia był zaspany a o to ci chyba właśnie nie chodzi... nawet jakbyś po nocce wypił to by raczej nie pomogło...
Ja bym proponował mefedron gdzieś tak 0.2g gdzieś o 19 potem co 1.5 godziny kawa i byś miał następny dzień jak
z górki :D gorzej z kolejnym... :| 2 dni po ;/ yarbe mate by było dobre ale myślę że bez guarany i do tego 2 kawy a nie 1...
Gdy się zrobiło "nockę", ma się wolny dzień - ale nie chce się rozpierdalać kompletnie cyklu - jak zmusić się do nie-spania ? Kawa nie pomaga, fajki nie pomagają, żarcie nie pomaga :'-(
Pewnie przyjebanie trochę kodeiny byłoby dobre, po opio ciężko się zasypia - a zejdzie efekt wymęczenia, bolących kolan etc. - za to jak zejdzie to NIE BĘDZIE SIĘ DAŁO nie pójść spać, macie jakieś rady ? Muszę dzisiejszy dzień przetrwać, tak co najmniej jeszcze z 12 godzin.
ale jak na nieprzespaną nockę przystało byłem kompletnie zjebany i nie potrafiłem myśleć.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA
Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.