Juz mi wprawdzie nieco lepiej ale napisze. Nie wiem zabardzo co robic i nie moge sie ogarnac ale zaczne od tego ze kolezanka mi dzisiaj dala taka kapsułke z dopalaczy ("mad max") bo sie mialam uczyc a ona akurat tez i mi takową dostarczyla, w sumie to nie chcialam, nie wiem dlaczego dalam sie skusic, a pozniej druga...wiem jestem szurnieta :/
Wiec tak:
- pierwsza o 14,
- druga o 16,
- faza mi porządnie weszla o 17
- o 18 z(awroty glowy, wrażenie ze wszystko drga i lata, brak ogarnięcia się, drgawki, gorąco, zimno na przemian)
- oczy jak 5 zlotych
- slabo mi kurwa... :(
W pewnym momencie myslalam ze wykituje i chcialam na pogotowie dzwonic ale dowloklam sie do domowej apteczki i wzielam aspiryne... nie wiem czy dobrze zrobilam i witamine C. W tym momencie jest lepiej ale boje sie bardzo bo mam tetno 120, a cisnienie 140/90. Strasznie zle zrobilam i zdaje sobie sprawe z konsekwencji, ale prosze Was, jesli jest ktos przy kompie i siedzi na hypciu to napiszcie co robic bo to ze nie zasne tej nocy to pewne ale jak obnizyc tetno i cisnienie i te drgawki calego ciala...
Z góry dzieki, prosze o wyrozumialosc...
Po dzisiejszym robię przerwę
Jak ci jednak to przeszkadza to sie poloz, moze masz aviomarin - dwie tabletki powinny bardzo ulatwic ci zasniecie. I przede wszystkim nie denerwoj sie. Trzezwy czlowiek w sytuacji stresowej moze miec znacznie wiekszy puls i cisnienie.
To tylko badtrip ;)
świetliste macki kosmicznej jaźni pisze:Mnostwo ludzi ma takie cisnienie na trzezwo i w sumie jest to na granicy nadcisnienia
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.